Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Johnny Depp o optužbama: 'Nacrtala je modrice šminkom'

Autor I.G.

Ispričao svoju stranu priče

 Izvor: Profimedia

Kako prenosi News Sky, nakon što su sredinom prošlog mjeseca u javnost procurile fotografije pretučene Amber Heard, bivše supruge američkog glumca Johnnyja Deppa, s kojima 33-godišnja glumica optužuje bivšeg supruga za fizičko zlostavljanje, sada se o svemu po prvi put odlučio oglasiti i 55-godišnji glumac tvrdeći kako je Amber modrice nacrtala šminkom te kako su optužbe neistinite. 

 Izvor: Profimedia

'Odbacujem sve tvrdnje gospođe Heard od samog početka - u svibnju 2016., kada se ušetala u sudnicu kako bi zatražila zabranu prilaska s iscrtanim masnicama na licu, za koje se jasno vidi na nadzornim kamerama prijašnjih dana da ih nije imala. Protiv ovih lažnih optužbi borit ću se do kraja života jer nikada nisam zlostavljao gospođu Heard niti neku drugu ženu', stoji u najnovijoj tužbi koju je Depp predao sudu te u kojoj odbacuje sve navode kako je bivšu suprugu fizički zlostavljao. 

 Izvor: Profimedia

Također, glumac tvrdi kako je on zapravo bio žrtva u njihovom braku dok je 33-godišnjakinja bila zlostavljač. 'Kombinirajući amfetamine, koje je dobila na recept, i lijekove bez recepta s alkoholom, gospođa Heard je počinila bezbrojne oblike nasilja nada mnom, a često i pred svjedocima. Nekada je bila toliko nasilna da sam imao i ozbiljne tjelesne ozljede. Tijekom naše veze gospođa Heard često me znala tući i bezrazložno lupati, kao i bacati mi stvari, poput boca, upaljenih svijeća, daljinskih upravljača, u glavu, tijelo', ispričao je glumac. 

 Izvor: Profimedia

Međutim, odvjetnik bivše supruge odmah je demantirao sve navode. 'Johnny Depp nekoliko je puta premlatio Amber Heard, a sve su to bili očajnički potezi gospodina Deppa i njegovih pomagača da mu ožive karijeru pokretanjem neosnovanih parnica protiv mnogih, nekada iznimno mu bliskih ljudi - bivših odvjetnika, menadžera i supruge - i time ne može nikoga zavarati', stoji u priopćenju. 

 Izvor: Profimedia

Podsjećamo, Amber je sredinom prošlog mjeseca sudu u Fairfaxu u Virginiji kao dokaz zlostavljanja od strane 55-godišnjeg Deppa, osim emotivnog svjedočenja u kojemu je iznijela stravične detalje zlostavljanja, priložila i fotografije koje prikazuju modrice po njezinom licu i tijelu kao i dio kose za koji je objasnila kako joj je Depp iščupao u trenutku bijesa.

Magazin

Royals