Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BILO JE JAČE OD NJEGA Darko Lazić otjerao trudnu zaručnicu

Autor I.G.

Vratila se roditeljima

 Izvor: Instagram

Kako prenosi Avaz.ba, 27-godišnji srpski pjevač Darko Lazić ostavio je trudnu 20-godišnju zaručnicu Marinu Gagić koja bi kroz nekoliko tjedana trebala roditi njihovo prvo zajedničko dijete. Spomenuti portal navodi kako pjevačeva zaručnica već neko vrijeme boravi u obiteljskoj kući svojih roditelja, a unatoč činjenici da je ušla u deveti mjesec trudnoće, pjevač ju ne planira ženiti. 

'Marina već mjesec dana živi kod roditelja u Pećincima. Nakon posljednje svađe uzela je stvari i vratila se kod svojih. Nije više mogla izdržati Darkova pijana vraćanja kući nakon noćnih izlazaka, koji mu štete zdravlju. Sto puta mu je rekla kako je njihovom djetetu potreban zdrav otac, koji će brinuti o njima, a ne pijanica', objašnjava izvor za portal te dodaje kako je pjevač po izlasku iz bolnice nastavio s problematičnim ponašanjem. 

'Marina je posebno poludjela kada je Darko ponovo sjeo u auto i taj dan je izbila velika svađa između njih. On joj je tijekom svađe rekao da pokupi stvari i ide kući s obzirom na to da ju svakako ne planira ženiti, ali će dijete priznati. Marina se u suzama spakirala i otišla', otkrio je izvor blizak pjevaču te dodao kako 27-godišnjak ne planira ponovno izreći sudbonosno 'da'. 'Darko se odlučio vratiti starom načinu života, a Marina to osuđuje. On je s njom u neformalnom odnosu, dva dana se vole, dva dana ne pričaju, a rekao joj je i kako nema potrebe za vjenčanjem. Bolje im je, kako on kaže, da uživaju u životu i budu u vezi dok im je lijepo', ispričao je izvor te zaključio kako se 20-godišnja trudnica nada kako će, kada beba stigne, pjevač promijeniti svoje mišljenje.  

Inače, 27-godišnjak je do sada nerijetko isticao kolika mu je Marina podrška tijekom svih mjeseci rehabilitacije i oporavka od prometne nesreće iz listopada prošle godine u kojoj je jedva ostao živ te koliko se vesele rođenju sinčića koji bi uskoro trebao doći na svijet.  

Magazin

Royals