Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Viktorija Rađa: 'Divim se sebi koliko sam hrabra'

Iskreno je progovorila

 Izvor: Šime Eškinja

Naizgled snažna i samouvjerena, Viktorija Rađa o sebi kaže da nije žena kakvom je doživljava javnost. Emotivka kojoj ne treba puno da bi zaplakala, hrabro se upustila u show ‘Ples za zvijezdama’ u kojem je naučila mnogo toga o sebi. Nekoć je Viktorija bila ta koja je sjedila i bodrila s tribina, a danas to čini njezin suprug, bivši košarkaš Dino Rađa, koji je ponosno podržava u studiju tijekom svake emisije uživo. U razgovoru nam je otkrila što je to točno naučila o sebi u showu, koja je tajna uspješnog braka i još mnogo toga.

Story: Zahvaljujući showu prvi ste put stali na scenu nakon gotovo 20 godina. Što vas je potaknulo da se iz sjene vratite pod reflektore? Zašto baš sada?

Očito sam zvijezda iz sjene. Bilo mi je neobično što sudjelujem u emisiji koja se zove ‘Ples sa zvijezdama’ jer se ne smatram zvijezdom. Odlučila sam se prije 20 godina za neki drukčiji život i ljubav koja još traje. Vjerojatno je u meni oduvijek čučala ta želja da se vratim. Scena je valjda u meni iako sam mislila da više nije. Nije mi trebala potvrda niti nešto slično. Ples jednostavno obožavam i nisam mogla odbiti poziv Nove TV.

Story: U braku ste 18 godina. Ponosite li se što imate tako dugovječan i sretan brak? Čini mi se da je to danas rijetkost.

Jako sam ponosna na to jer je danas uistinu rijetkost čuti da je neki par opstao toliko dugo. Ljudi nas gledaju sa strane i misle. “Ajme, što ste vas dvoje dosadni. Što još radite zajedno?” Svi me pitaju u čemu je tajna uspješnog braka. Prvo, ne radi nekome nešto što ne želiš da tebi rade. Drugo, trebate imati Dinu Rađu za muža.

Cijeli intervju s Viktorijom Rađom pročitajte u novom broju magazina Story, koji možete kupiti od srijede 22. svibnja 2019. godine.

Magazin

Royals