Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Kraljica ne da sina pedofila

Autor D.S
Autor D.S

Uznemirena kraljevska obitelj

Sin kraljice Elizabete II, princ Andrew sudjelovao je u seks skandalu, a sve detalje tog događaja objavio je Daily Mail. Sve se doznalo nakon samoubojstva američkog milijardera, pedofila i dugogodišnjeg prijatelja princa Andrewa, Jeffreya Epsteina, 66-godišnjaka koji se objesio prije dva dana u zatvorskoj ćeliji gdje je završio zbog optužbi da je dio pedofilskog lanca. 

Izvor: Profimedia


Istraga američke policije pronašla je fotografije i sve dokumente nakon ubojstva Epsteina. Tako je Daily Mail objavio fotografije Princa Andrewa s maloljetnom Virginiom Roberts, 17-godišnjakinjom u majičici, golog struka koja ne ostavlja  nedoumice. Fotografije prikazuju zrelog 40-godišnjaka, odraslog princa koji ju je prisno zagrlio, a u pozadini prikazuje Ghislanie Maxwell, jednu od najznačajnijih karika ovog stravičnog pedofilskog lanca s kojom je Epstein, prinčev prijatelj usko povezan. Ghislaine je nakon njegovog samoubojstva odlučila surađivati s policijom. Fotografije pogledajte ovdje.

Djevojčica s fotografija je bila ustvari bila Epsteinova 'seksualna robinja' koja tvrdi kako je bila posuđena princu Andrewu. To je objavljeno u dokumentu američkog suda u kojem se također potvrđuje da je Ghislaine Maxwell, inače nasljednica tajkuna Roberta Maxwella koji je svojevremeno bio vlasnik pola engleskih medija, svodnica djece. Nadalje, britanski mediji pišu kako je Maxwell sudjelovala u sesijama seksa.

Izvor: Profimedia
'Ghislaine  je ključna figura sada kad Epstein više ne može odgovarati pred zakonom. A Epsteinovo samoubojstvo je daleko od toga da je to kraj problema za princa Andrewa, naprotiv, sada je u centru pozornosti zbog prijateljstva s Ghislaine’, tvrdi izvor iz američkog pravosuđa za Daily Mail. Andrew nije samo postao dio društvene scene Epstein-Maxwell u Americi, on je olakšao njihov ulazak u kraljevske krugove. Jednom je čak i kraljica nesvjesno ugostila domaćicu ovog pedofila.

Nakon ovog nezapamćenog skandala koji je pogodio kraljevsku obitelj, objavljena je fotografija kraljice koja sjedi uz princa Andrewa u crkvi. Britanski mediji komentiraju da je ovo jasna poruka britanske kraljevske obitelji, dan poslje Epsteinovog samoubojstva, kako će biti uz princa Andrewa bez obzira na istinu.

Izvor: Profimedia

Daily Mail piše da je princ Andrew vjerojatno uvučen u skandal s Epsteinovim djevojčicama mnogo više nego što se misli i da će istraga FBI, ako ju neko ne zataška, to sve razdaniti.

U sudskim papirima se navodi da je vojvoda od Yorka, princ Andrew, koristio Virginijne 'usluge' što je kraljevska obitelj demantirala u saopćenju još 2015. godine. Nakon samoubojstva Epsteina, protokol Bachigamske palače, na upit hoće li se princ Andrew oglasiti o smrti svog prijatelja, priopćili su da se slučaj milijardera pedofila 'odnosi na istragu u SAD-u, a da vojvoda od Yorka nije dio nje'.

'Svaka suprotna tvrdnja je lažna i bez osnova', dodala je Buckinghamska palača.

NAJNOVIJE

loader