Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Zvijezda RTL-a: 'Morat ćemo se priviknuti na razdvojenost'

Autor Nikolina Kunić
Autor Nikolina Kunić

Neće biti lako

Nakon što je više od godinu dana izbivala s malih ekrana, na RTL se uskoro vraća Edita Misirić Vrkljan koju smo s obitelji sreli u šetnji centrom Zagreba. Sin Vanja, kojeg je počet­kom travnja dobila u braku s kondicijskim trenerom Javorom Vrkljanom, već je proslavio prvi rođendan, stoga se plavokosa voditeljica i novinarka priprema za nastavak karijere. 

Izvor: Robert Gašpert

'Vanja je navršio godinu dana, no kako sam ranije rodila, produljen mi je rodiljski dopust, a još ću iskoristiti godišnji odmor od prošle godine pa se na posao vraćam u lipnju. Trenutak kad ćemo se nas dvoje trebati razdvojiti bit će zeznut, ali kako su svi, tako ćemo i mi. Morat ćemo se priviknuti na vrtić i općenito na razdvojenost. Već se posljednja dva mjeseca psihički pripremam za to', ispričala nam je Edita i dodala kako još ne zna na koje se radno mjesto vraća, to će tek vidjeti. Zasad se još ne opterećuje time, nego uživa s tročlanom obitelji s kojom je prvi put proslavila Uskrs. 

Izvor: Robert Gašpert

'Obilježili smo ga obiteljski, na doručku kod Javorovih roditelja, a potom na ručku kod moje majke u Križu. Javor je već u ponedjeljak počeo raditi, imao je neke treninge, tako da je brzo prošlo...', objasnila je. 

Najčitanije

Najnovije

loader