Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

George Clooney šokirao 14 prijatelja

Autor A.M.

Potpuno neočekivano

 Izvor: Profimedia

Danas je 58-godišnji George Clooney jedan od najuspješnijih glumaca, ali njegov put do uspjeha nije bio niti malo lak. Na kraju, sav njegov trud se isplatio, a kako bi zahvalio prijateljima koji su bili cijelim putem uz njega i pomogli mu, svima je poklonio milijun dolara, prenosi E! News. Jedan iz grupe njegovih prijatelja, koju George naziva 'The Boys', je i američki poduzetnik Rander Gerber koji je za spomenuti medij ispričao što se dogodilo te večeri, 27. rujna 2013. godine.

 Izvor: Profimedia

Naime, tada je njih 14 bliskih prijatelja došlo k Georgeu na večeru, a na njihovim mjestima za stolom su vidjeli crne kovčege. Glumac im je tada održao kratki govor u kojem se svima zahvalio što su dio njegovog života i što su odigrali veliku ulogu u tome kako bi danas bio tu gdje je. Rekao im je kako je nebrojeno puta spavao na njihovim krevetima i od srca izrazio zahvalnost što su uvijek vjerovali u njega, stoga im se na ovaj način odlučio odužiti. 

 Izvor: Profimedia

Holivudska zvijezda je istaknula kako zna da mnogima od njih nije bilo lako u životu, a neki se još uvijek nalaze u teškom periodu, stoga im je namijenio ovaj novac kako bi im barem malo olakšao život. Objasnio je kako želi da ga potroše na djecu i njihovo obrazovanje, partnerice ili plate kredite. 

Magazin

Royals