Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izabel Kovačić o domaćem običaju: 'Hrvatske tragedije'

Autor I.G.

Dala je do znanja što misli

 Izvor: Instagram

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić, koji trenutno igra za nogometni klub Chelsea F.C. i njegova supruga, 25-godišnja Izabel, trenutno se odmaraju krstareći domaćom obalom, a osim fotografijama iz luksuznih restorana, Izabel se pohvalila i onom s plaže na čiji opis nije ostao ravnodušan nitko tko je ljetovao na hrvatskoj obali. 

 Izvor: Instagram screenshot

Naime, 25-godišnjakinja se pohvalila kako uživa u 'čarima običaja s plaže', podijelivši s pratiteljima fotografiju na kojoj zadovoljno jede domaću krafnu. 'Hrvatske tragedije. Ima samo u nas. Živjeli prodavači krafni na plažama', opisala je supruga domaćeg reprezentativca pojavu poznatu posjetiteljima hrvatskih plaža gdje redovno mogu susresti prodavače krafni. Ako je suditi prema fotografiji, ni atraktivna Izabel nije imuna na domaće običaje.

Inače, domaći nogometaš i supruga, baš kao i prošle godine, i ovu provode obilazeći domaću obalu, a koliko uživaju u zajedničkim trenutcima pokazao je i Mateo kada je objavio fotografiju na kojoj s lijepom suprugom uživa u plovidbi Jadranskim morem. Podsjećamo, mladi par prije dvije je godine dugogodišnju vezu okrunio brakom, a nakon toga, zagrebačku su adresu zamijenili onom u Londonu gdje su se preselili zbog Mateovih nogometnih obaveza. 

Magazin

Royals