Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Wayne Rooney progovorio o prijevari

Njegova strana priče

 Izvor: Instagram

Nakon što je fotografiran kako pipka nepoznatu brinetu u jednom noćnom klubu u Vancouveru, a potom s njom odlazi i u hotel, zbog čega je navodno u Ameriku hitno doletjela njegova supruga Coleen i tražila ga raskine ugovor s nogometnim klubom DC United te se istog trenutka vrati u Englesku, 33-godišnji nogometaš Wayne Rooney odlučio se oglasiti na svom službenom Twitter profilu.

Tvrdi da nije istina da je prevario svoju 33-godišnju suprugu i da to novinari jako dobro znaju. 'Djevojka s kojom sam bio u klubu bila je samo jedna od obožavateljica koja je htjela autogram i fotografiranje. Nismo sami ušli u lift hotela, to je vidio i fotograf koji nas je fotografirao. The Sun je kupio slike od freelancera koji nas je pratio i fotografirao bez pristanka i bilo kakve dozvole. Sve je namješteno kako bi se stvorila senzacija i potpuno neistinita priča o mene', stoji, između ostalog, u službenom priopćenju Waynea Rooneyja.

 Izvor: Instagram (Screenshot)

Teško da će mu netko, a ponajmanje Coleen, povjerovati u te riječi s obzirom da Rooney već godinama puni novinske naslove sličnim incidentima. Poznato je kako je sklon alkoholu i da je nekoliko puta suprugu prevario na očigled cijelog svijeta, a posljednji put se to dogodilo 2017. godine, kada je Coleen bila trudna. Navodno joj je sad Wayne rekao da će mu na prvom mjestu biti obitelj, a obećao je i kako će ići na program odvikavanja od alkohola, no čini se kako je na to zaboravio. Podsjetimo, Wayne i Coleen u braku su 11 godina u kojem su dobili četvero djece, devetogodišnjeg Kaija, šestogodišnjeg Klaya, trogodišnjeg Kita i 17-mjesečnog Cassa. 

Magazin

Royals