Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Darko Lazić napokon se razveo

Autor A.M.

Otkrio je i što je ostavio bivšoj supruzi

 Izvor: Instagram screenshot

Srpski pjevač, 27-godišnji Darko Lazić i 33-godišnja pjevačica Ana Sević, napokon su se i službeno razveli 16. svibnja, prenosi ekskluzivno Kurir. Darko je i sam potvrdio spomenutom portalu vijest, a odmah je otkrio da je bivšoj supruzi ostavio stan, kao i to da je skrbništvo nad njihovom kćerkicom Lorenom dobila Ana.

 Izvor: Screenshot Instagram

Naime, par se navodno rastao prijateljski jer su nedavno fotografiran u jednom restoranu u dobrom raspoloženju. Ovaj 27-godišnjak je također istaknuo da nije bilo svađa tijekom brakorazvodne parnice. 'Ana i ja smo civilizirani ljudi i dalje smo u odličnim odnosima jer smo prvenstveno uvijek bili prijatelji, a imamo i kćer koju volimo najviše na svijetu. O svemu smo se dogovorili. Kćer će živjeti s Anom, ali će prvi i treći vikend u mjesecu provoditi kod mene. Za praznike smo se isto dogovorili. Dijelit ćemo ih jednako, jedan praznik će malena biti kod mene, drugi kod nje. Sada je najbitnije da je ona najsretnija i da će uskoro upoznati brata', istaknuo je te dodao kako će sinu dati ime Mihajlo. 

 Izvor: Instagram

'Sada možemo planirati vjenčanje, ali prioritet nam je urediti kuću dok se sin ne rodi. Bebica je isto dobro, raste svaki dan. Jedva čekamo da stigne na svijet i da ga i mi i Lorena upoznamo', otkrio je. 

Magazin

Royals