Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Story u gostima kod prvog hrvatskog Superpara

Prvi hrvatski superpar samo za Story

 Izvor: Iva Lulić

Supružnici Jana i Miroslav Premužić, koji su se zbog kćeri Sandre i sina Dominika odvažili ući u reality show 'Superpar' te pobijedili, ugostili su nas u svome domu u Garešnici i otkrili svoj intimni svijet daleko od televizijskih kamera. 

'Osjećamo se super. Kad smo ušli u show, nismo znali da ćemo ostati do kraja, ali nakon nekoliko dana predvidjeli smo tko će biti u finalu. Vidite po osobama koje su psihički i fizički sposobne. Pretpostavio sam da će do kraja doći Matea i Zvonimir Vrdoljak, Tina Malnar i Davor Urh te Jana i ja. Gotovo je i bilo tako', objasnio je Miroslav, a Jana je dodala: 'Naš motiv ulaska u show bio je novac, lako zarađen novac u mjesec dana. Rekli smo si da smo sposobni, poznajemo se i odlučili smo se na tu ludu priču. Nismo se unaprijed pripremali, nismo istraživali kakvi će biti izazovi. Jedino su me zabrinjavala pitanja iz hrvatske povijesti i književnosti. Ne mogu vam opisati koliko sam ponosna na njega. Što imam takva muškarca kod kuće, tu zvijer. Uz to je osjećajan, dobar otac, vrijedan čovjek', oduševljena je 29-godišnja Čehinja svojim deset godina starijim suprugom. 

Cijeli intervju s prvim hrvatskim Superparom pročitajte u novom broju magazina Story koji možete kupiti od utorka 30. travnja 2019. godine. 

Tagovi

Magazin

Royals