Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvijezda GOT-a: 'Samo želim biti obična'

Tamna strana slavnog života dječjih zvijezda

 Izvor: Profimedia

Iako joj je HBO-ova serija ‘Igra prijestolja’ donijela svjetsku slavu, 22-godišnja glumica Maisie Williams otkrila je da je ona negativno utjecala na njezino mentalno zdravlje i samopouzdanje. 

 Izvor: Profimedia

Story: Imali ste 13 godina kad ste dobili ulogu Arye Stark. Je li bilo teško u osjetljivim godinama postati dio tako velike produkcije?

Obožavateljica sam serije kao i cijeli svijet, ali drukčije je kad je doživljavaš iz moje perspektive. Pokušavala sam uskladiti posao i svakodnevni tinejdžerski život. Imala sam osjećaj kao da živim pod povećalom. Bilo je teško otkriti sebe dok su drugi govorili kako te doživljavaju ili kakva trebam biti. 

Story: Jedno ste se vrijeme povukli s društvenih mreža. Jeste li to učinili kako biste se odmaknuli od negativnosti?

Bilo je dovoljno pogledati mobitel i pročitati nešto loše o sebi. Mama je to nastojala kontrolirati jer je vidjela da negativno utječe na mene. Iako svi govorimo da ne bismo dopustili da nas kritika pogodi, to nije moguće. Pogađala me i još me pogađa. 

Story: Kako se danas nosite s time?

Zrelija sam, ali i dalje me pogađaju negativni komentari. Ima dana kad navečer ne mogu zaspati jer razmišljam o svemu što mrzim o sebi. Trudim se ponovno izgraditi samopouzdanje, ali teško je. 

Story: Koji su vam planovi? Što slijedi nakon ‘Igre prijestolja’?

Osjećam pritisak da moram ispuniti očekivanja ili sam u suprotnom još jedna propala dječja zvijezda, a samo želim normalan život. Arya je bila moja prva uloga i vjerojatno je uloga moga života. Teško mi je oprostiti se od nje, uvijek ću je nositi u sebi. Svi mi govore da ću postati velika zvijezda iako me nisu vidjeli u drugoj ulozi. Jako dobro izrađujem lutke pa ću se možda početi baviti lutkarstvom. Tko zna!

Magazin

Royals