Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tajči: 'Završeno još jedno životno poglavlje'

Autor A.M.

Objavila je putem društvenih mreža

 Izvor: Matea Smolčić Senčar

Tatjana Cameron Tajči, jedna od najpoznatijih pop pjevačica iz 80-ih, koja već godinama živi u Americi, putem svog Instagram profila pohvalila se velikim danom u njezinom životu. Naime, ova 48-godišnjakinja nije mogla sakriti ponos povodom mature svog najmlađeg sina, 13-godišnjeg Blaisea Ludviga, a iskoristila je i priliku kako bi uputila divne riječi svim majkama čija djeca ulaze u svijet odraslih.

'Ovo je za sve majke čija djeca maturiraju ovaj mjesec. Neovisno radi li se o vrtiću, srednjoj školi ili fakultetu, završili ste još jedno životno poglavlje. I koliko god ste ponosne na vašu djecu, nadam se da ste jednako ponosne na vas. Ovo je za sve životne drame koje ste pomogle prebroditi vašoj djeci, sve sendviče i obroke koje ste im radile kako ne bi bili u školi praznog želuca. Za sve zagrljaje i utjehu koju ste im pružile kada su bili pod stresom, za sve lijepe riječi, za vrijeme koje ste ih samo slušali, voljeli ili im govorili što bi trebali ili ne trebali napraviti. Danas slavimo našu djecu, ali ne samo njihov uspjeh nego i čast što smo njihove majke', napisala je emotivno.

Podsjećamo, Tajči je iz Hrvatske otišla 1992. godine, gotovo na vrhuncu svoje slave. Pokojnog supruga Matthewa Camerona za kojeg se udala 2000. upoznala je preko sestara karmelićanki s kojima je ostvarila glazbenu suradnju. U braku su dobili tri sina, osim Blaisea, 16-godišnjeg Evana Amadeusa i 18-godišnjeg Dantea Xaviera. Matthew je preminuo 2017. godine od raka pluća, a Tajči se danas bavi pjevanjem duhovne glazbe i life coachingom. S svojim, sinovima živi u Cincinnatiju u američkoj saveznoj državi Ohio. 

Tagovi

Magazin

Royals