Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'Nisam ubojica niti ću to postati, ja sam samo Severina '

Autor T.O.

Pjevačica se oglasila na društvenim mrežama

 Izvor: Screenshot/Instagram

Dan prije nego što je trebalo biti održano posljednje zakazano ročište na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu, u postupku za skrbništvo nad sinom 47-godišnje pjevačice Severine Kojić i 54-godišnjeg srpskog poduzetnika Milana Popovića, on je u utorak prijavio pronalazak sumnjivog predmeta ispred ulaznih vrata svoje garaže u zagrebačkom Horvatovcu. Kako piše srpski Telegraf, Milan tvrdi da je predmet ostavio Severinin suprug Igor Kojić, tvrdeći da ga Severina uz suprugovu pomoć pokušava ubiti. Ubrzo je na ovu temu reagirala i sama Severina koja je objavila naslovnicu spomenutog časopisa i komentirala ovu temu.

'U sudskoj borbi za svoje dijete, od njegovog oca dobila sam, pored do sada raznih epiteta i postavljanih 'dijagnoza', i neslužbeni status 'ubojice' u pokušaju oca djeteta. Razlog je jednostavan... Otac nije uspio dobiti odmah i sada ono što si je zacrtao od nadležnih hrvatskih institucija uključenih u postupak pa je, nezadovoljan i ljut nakon jučerašnjeg suda, 'pustio' u javnost vijest o pokušaju njegova ubojstva od strane mene i to putem i uz pomoć mog supruga Igora. Da nije žalosno, bilo bi tragikomično čime se sve pojedinci služe u tzv. 'borbi' na sudu, a sve pod krinkom najboljeg interesa svog djeteta, i da granice 'fair play-a' i interesa djeteta tu nema, već je cilj totalno uništenje mene i kao majke i kao javne osobe. Svakome je jasno da je to plaćeni oglas i da, ako treba, radi pobjede majku treba proglasiti i ubojicom. Nisam ubojica niti ću to postati, ja sam samo Severina koja se ne ljuti na navedene pojedince, jer nisu oni krivi što im sustav, koji ne funkcionira, dozvoljava da rade što hoće uz pomoć novaca... Neću podnijeti niti nikakve tužbe radi navedenog plaćenog 'oglasa' u novinama, jer je svakome jasno kakva to osoba radi i može raditi, i to svom djetetu, a ja ću i dalje biti majka svom djetetu i samo Severina. Kako jedna pjesma kaže 'daleko mu kuća..', napisala je.

Severinu su u komentarima podržale mnoge domaće zvijezde, među kojima su Paola Valić Bekić, Žanamari Perčić, Anita Dujić, Ana Herceg, Ida Prester, Iva Radić i brojni drugi, a poručili su joj da ostane jaka i hrabra te da su uz nju.

Magazin

Royals