Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Obitelj Bukvić u Sarajevu proživjela traumatično iskustvo

Autor I.G.
Autor I.G.

Agonija u susjednoj državi

Domaći glumac, 38-godišnji Amar Bukvić i supruga, PR stručnjakinja Alma, uputili su se s djecom, četverogodišnjim sinčićem  Amanom i 13-mjesečnom kćerkicom Amal, na godišnji odmor u Tursku, a na putu ka ljetovanju iz snova, u susjednoj Bosni i Hercegovini, točnije Sarajevu, par se našao u bezizlaznoj situaciji. Naime, nestala im je torba sa svim dokumentima kao i novcem, a detalje traumatičnog iskustva odlučila je otkriti Alma na svom Instagram profilu. 

'Sarajevo i ja nismo kliknuli na prvu. Nismo ni na drugu. Ne znam jesam li to pripisivala više hercegovačkim korijenima ili crnogorskom prezimenu, ali do jučer tome nisam pridavala previše pažnje. Čemu ovaj status baš danas? Spletom nesretnih i nevjerojatnih okolnosti, jučer u 13 sati nam je u Sarajevu nestala mala dječja torba u kojoj su bile sve stvari, samo ne - dječje. Između ostalog, bile su i četiri naše putovnice, avionske karte, mobitel, novčanik s dokumentima, gotovina, mobitel, ključevi i sunčane naočale, i jedne ženske dječje cipelice. Razočarenje i strah na malom Amanovom licu ne možete ni zamisliti kad je prvi put u životu tu količinu panike i nemoći vidio na mom licu. U dava sata agonije prevrnut je svaki kamen i svaka travka na Bjelavama od strane pola stanovnika tog sarajevskog kvarta', napisala je supruga Amara Bukvića zahvalivši se svim prijateljima i poznanicima koji su sudjelovali u potrazi za izgubljenom torbom kao i veleposlanstvima koja su im bila na usluzi. U konačnici, Alma je otkrila kako je torba pronađena zahvaljujući objavi u Facebook grupi. 

'Glavni junak ove priče, koji je pronašao i sačuvao mi torbu, na neposredan mi je način pokazao kako Sarajevo zapravo diše. Ljudski, iskreno i pravedno. U jučerašnjoj operaciji uspješnog pronalaska torbe sudjelovalo je preko 30 ljudi, svaki svojim enormnim doprinosom, a koji su mi sarajevskim motom 'svi za jednog, jedan za sve', pokazali kako se 'neke pobjede u ljubavi dobivaju na juriš'. Kao ova moja sa Sarajevom. Hvala vam svima što ste Amanu izmamili osmijeh na lice jer će ipak moći otputovati u hotel čije slike prije spavanja gleda već mjesecima. U stilu prave dame, flegmatičnih dalmatinskih gena, Amal se probudila točno pet minuta nakon što je akcija uspješno završena, taman na vrijeme da iz nestale torbe u dnevnom boravku izvuče svoje cipelice, gurne mi ih u ruku i kaže: ma-ma, pa pa!', zaključila je na kraju Alma koja je u konačnici, sa suprugom i djecom, ipak uspjela sretno otići na godišnji odmor u Tursku. 

NAJNOVIJE

loader