Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Meghan Markle i Princ Harry u borbi protiv smrti

U strahu za budućnost

 Izvor: Profimedia

Jučer su princ Harry i Meghan, vojvotkinja od Sussexa, u čast Svjetskog dana slonova, podijelili na Instagramu uspomene sa svog dobrotvornog rada za očuvanje životinja u organizaciji Slonovi bez granica.

Prije dvije godine kraljevski par je posjetio Bocvanu kako bi pomogli Mikeu Chaseu, osnivaču organizacije EWB, u praćenju slonova kako bi ih se zaštitilo od krivolova. Iako su ranije objavljivali fotografije s tog angažiranog putovanja, jučer su objavili još novih fotografija iz travnja ove godine, te su podijelili dobre vijesti o napretku dobrotvorne organizacije u proteklih mjeseci. 

Otkako je ovaj slavni par odlučio podržati na Instagramu EWB, organizaciju koja se bavi zaštitom slonova, njihovi obožavatelji, među kojima Ellen DeGeneres, američka komičarska zvijezda, voditeljica i spisateljica, zajedničkim snagama unaprijedili su rad i time su pomogli su da se 25 slonova označi s navigacijskim ogrlicama. Inače, Ellen ima svoj fond koji prikuplja novac za zaštitu svih divljih životinja, fond se zove 'Ellen DeGeneres fond za zaštitu divljih životinja'. 

Svoj angažman princ Harryja i Meghan objasnili su svojim obožavateljima i apelirali: 'Ogrlice omogućuju timu na EWB-u da prati slonove, kao i da se nauče njihovi bitni migracijski obrasci kako bi njihovi putevi bili sigurni i otvoreni, te kako bi buduće generacije slonova mogle slobodno hodati stazama'.

Harry i Meghan podjeli su fotografiju na kojoj su stavili ogrlicu na uspavanog slona, te educirali: 'Slon s fotografije je uspavan samo na 10 minuta, potom je ustao i pridružio se svojem stadu'.  'Praćenje njegovih kretanja omogućilo je konzervatorima da bolje zaštite njega i njegovo stado, te osiguraju pojačanu zaštitu ovih prekrasnih stvorenja', informirao je par svoje obožavatelje. Rad ovog slavnog para s EWB-om samo je dio njihove ukupne posvećenosti očuvanju i održivosti planeta. Zabrinuti su i oko očuvanja prirodnih resursa, te onoga što ostavljamo budućim generacijama.

Magazin

Royals