Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Proslavljeni tenor u 79. godini optužen za seksualno zlostavljanje

Autor I.G.
Autor I.G.

Ucjenjivao ih je i prijetio otkazom

Kako prenosi Fox News, jedan od najpoznatijih opernih pjevača, 78-godišnji tenor Plácido Domingo, suočio se s nizom optužbi za seksualno zlostavljanje koje se odvijalo prije 30 godina. Naime, čak osam pjevačica i plesačica, optužile su poznatog tenora španjolskog porijekla za seksualno uznemiravanje koje se započelo odvijati krajem 80-ih godina prošlog stoljeća. 

Izvor: Profimedia

Kako navodi jedna od navodnih žrtava, Domingo, koji je bio na rukovodećim pozicijama u opernim kompanijama, za vrijeme poslovnog ručka, iskoristio je priliku kako bi djevojku seksualno uznemiravao stavljajući svoju ruku pod njezinu suknju. 'Poslovni ručak nije čudan, ali kada vas netko za vrijeme poslovnog ručka drži za ruku ili tu istu ruku stavlja na koljeno - onda je malo čudno. On bi uvijek iskoristio priliku kako bi vas dodirivao ili ljubio', ispričala je jedna od navodnih žrtava. 

Izvor: Profimedia

Također, spomenuti medij tvrdi kako bi ih, ako bi ga neka žena odbila, operni pjevač kaznio tako što bi ostale bez angažmana. Optužbama u prilog ide i činjenica kako je još nekoliko desetaka pjevača, plesača i glazbenika iz orkestra, potvrdilo kako su bili svjedoci Domingova neprimjerenog seksualnog ponašanja i napastovanja mladih žena. Proslavljeni 78-godišnjak još uvijek nije reagirao na optužbe koje su šokirale glazbeni svijet. 

NAJNOVIJE

loader