Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otkrivena prava istina o Meghan Markle

Autor D.S.

Njezina borba

 Izvor: Profimedia

Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle ne može izbjeći uvijek budno oko medija, pa ne čudi kako u moru članaka o njoj ima i onih ne pretjerano laskavih. Primjerice, kada se Meghan udavala za princa Harryja, njegov brat William mu je na dan vjenčanja rekao: 'Tvoja buduća supruga je plitka, dosadna i egocentrična', navodi Daily Mail. 

 Izvor: Profimedia

Brat i sestra, s očeve strane, lijepu vojvotkinju preziru pa ih Meghan nije pozvala na vjenčanje. Njezina sestra Samantha je promijenila lijepe priče kada je shvatila da nije pozvana na kraljevski pir, izjavivši: 'Ako možeš potrošiti 75 tisuća dolara na običnu haljinu, onda možeš novac potrošiti i na oca'. Njezin brat Thomas poslao je pismo princu Harryju i napisao mu da čini najgoru pogrešku u povijesti udajući se za 'sponzorušu' i 'društvenog parazita', što je razbjesnilo kraljevsku obitelj, podsjeća Daily Mail.

 Izvor: Profimedia

Te glasine ne prestaju i o njoj se konstantno govori diljem svijeta, ali ono što nije toliko poznato jest da je Meghan prije udaje za princa Harryja imala ogromno bogatstvo koje je procijenjeno na pet milijuna funti.  

 Izvor: Profimedia
Njezin otac, polusestra i polubrat iznijeli su detalje o njoj, koji nisu uvijek bili dobrohotni, pogotovo što je otac tim izjavama pokušao iznuditi novac. Meghan je dijete iz njegovog drugog braka, a s polubraćom, nikada nije bila bliska. Vojvotkinja s ocem nije razgovarala deset godina. Zato je Meghan ostala ravnodušna na sve te provokacije i oduprijela se napadima, šutnjom.

 Izvor: Profimedia

Prozivali su ju i okarakterizirali kao lošim izborom za brak s princem Harryjem jer je vojvotkinja osviještena po pitanju ljudskih prava, feministkinja, aktivistkinja, miješane rase, a ima i propali brak iza sebe. Princ ju je uvijek branio od seksističkih i rasističkih napada. Ona pak, od aktivizma da se svima omogući jednako obrazovanje nije nikada odustala, niti nakon udaje.

 Izvor: Profimedia

Podsjetimo, Meghan je prije ulaska u kraljevsku obitelj, bila udana za svog producenta Trevora Engelsona za kojeg se udala 2011. godine na Jamajci. Par je bio zajedno od 2004. godine, a upoznali su se u jednom baru.  Prema pisanju stranih medija Trevor ju je osvojio na prvi pogled, no nisu uspjeli održati brak zbog njenih obaveza na televizijskom setu u Torontu gdje se snimala serija 'Suits' što je par razdvojilo. Tada je Meghan živjela u luksuznom domu od 2 milijuna dolara.

 Izvor: Profimedia

Tagovi

Magazin

Royals