Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Madonna mu je zgadila žene

Pop pjevač nikad više nije mogao biti intiman sa ženom

 Izvor: Profimedia

Jedan pogled na golu Madonnu bio je dovoljan da Michael Jackson više nikad ne poželi seks, tvrdi pjevačev tadašnji najbolji prijatelj i navodni donator sperme, Mark Lester. Lester, koji je bio dječja zvijezda u Velikoj Britaniji tijekom 70-tih godina prošlog stoljeća, ispričao je za Daily Mail kako je apsolutno siguran da je trenutak neželjenog susreta ostavio trajne posljedice na pjevača. 

 Izvor: Profimedia

On, naime, tvrdi kako je Madonna Michaela željela zavesti, namamivši ga u svoju hotelsku sobu. 'Kada je ušao u sobu, ona je bila u krevetu i samo maknula pokrivač sa sebe, ostavši potpuno gola', tvrdi ovaj bivši glumac, te dodaje: 'Michael ju je pogledao, vrisnuo i pobjegao glavom bez obzira. Definitivno ne ono što bih ja napravio'. 

Podsjetimo, Madonna je još 2016. godine šokirala svijet priznavši kako se poljubila s pjevačkom legendom. Gostujući u segmentu 'Carpool Karaoke' Late Night Showa s voditeljem Jamesom Cordenom, na pitanje jesu li ikada bili zajedno, pjevačica je priznala poljubac, objasnivši pritom kako se pjevač prethodno 'morao malo opustiti', misleći na čašu Chardonnayja. Zanijekala je bilo kakvu kasniju romansu, inzistirajući na pjevačevoj plahosti. 

 Izvor: Profimedia

Madonna nije otkrila specifično kada se poljubac dogodio, no poznato je kako su ona i kralj popa zajedno pohodili dodjelu nagrade Oscar 1991. godine. Pjevačeva bliska prijateljica i američka kolumnistica Flo Anthony, medijima je ispričala gdje je točno 'puklo' između dvije superzvijezde. 'Ranih 90-ih godina, rekao mi je kako je Madonna prenoćila na njegovom ranču Neverland. Uvjetovao je kako ukoliko želi s njime izlaziti, moraju redovito zajedno odlaziti u Disneyland, njegovo omiljeno mjesto. Ona je odbila i to je bilo to', otkrila je.

Magazin

Royals