Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Ana Sasso o posebnom muškarcu u svojem životu

Autor T.O.
Autor T.O.

Sasvim iskreno samo za Story.hr

Bivša miss Jugoslavije i popularna Pipi djevojka, 56-godišnja Ana Sasso i dalje blista kao da joj je nekoliko desetljeća manje. Svojim zavidnim izgledom privlači pažnju gdje god se našla, a na isklesanom tijelu mogu joj pozavidjeti i mnogo mlađe dame. Koja je tajna njezine vitke linije i mladolikog izgleda te postoji li u njezinom životu netko poseban, iako svoju privatnost voli držati podalje od javnosti, Ana je otkrila samo za Story.hr.

Izvor: Instagram

Kako i s kime provodite ljeto?

I ovo ljeto baš kao i sva prethodna provodim u okruženju najmilijih, obitelji i dragih prijatelja. Ljeto ne bi bilo ljeto da se ne odvoji i posebno vrijeme kada se ja i moj životni partner ukrcamo, zapravo kompletno preselimo na svoj brod, plovimo te obilazimo otoke i predivne uvale, posjećujemo prijatelje koje tijekom godine i ne možemo bas sresti i podružiti se, i tek tada za nas zapravo pravi odmor započinje,vrijeme opuštanja i pravog odmaranja.

Imate zavidnu liniju i za vama se sigurno mnogi okreću na plaži. Laska li vam to?

Plaža i okretanje odnosno poglede drugih ja i ne primjećujem, zapravo sam sve manje na javnim plažama i sve više na plažama koje nudi udobnost brodskog života. Dakle, moje plaže posljednjih godina su uglavnom uvale u kojima nemate bliži kontakt s ostalima, ali u jedno sam sigurna, a to je da se još uvijek za mnom okreće i divi mi svaki put iznova, baš kao i prvi put, moj suprug.

Izvor: Instagram

Koja je tajna vašeg besprijekornog izgleda?

Hvala na komplimentu, no ja zaista nemam neku posebnu tajnu koju već niste čuli. Uglavnom, i dalje radim tjelovježbu, ako nisam u teretani jesam kod kuće. Pazim na zdravu i pravilnu prehranu, pazim također da ne preskačem obroke. Jedem i do pet puta dnevno, pijem puno tekućine, zapravo vode, osobito sada u ljetnim mjesecima. I to bi uglavnom bilo to.

Rijetko pričate o privatnom životu, no kao što ste spomenuli, u vašem životu postoji netko poseban?

Da, naravno da postoji netko poseban u mom životu, da je drukčije ne bi bilo dobro. Iskreno, ja sam jedna sretna, ispunjena i zadovoljna žena i zahvaljujem ovim putem tom posebnom muškarcu. Iskreno, i ne volim baš javno na tu temu jer smatram da je to moja privatnost i intima, a oni koji trebaju znati i bitni su, znaju i imaju tu informaciju, i neka tako i ostane.

Izvor: Instagram

Jeste li razmišljali o tome da ponovno stupite u brak?

Brak. Ako se dvoje ljudi iskreno voli, pritom poštuje, tolerira, ako se otvoreno i iskreno komunicira, bez neke kočnice, onako kao s najboljom prijateljicom/prijateljem, ne vidim niti jedan nedostatak takvoj zajednici. Bože moj, ljubav je vječna inspiracija.

Godine 1982. osvojili ste titulu Miss Jugoslavije nakon čega ste imali i zavidnu manekensku karijeru, koliko se toga od tada promijenilo u vašem životu? Biste li ponovno stali na modnu pistu?

Modna pista, ne znam, dosta dugo nisam bila u situaciji da razmišljam o tome. Možda, pa evo zašto ne.

Tagovi

NAJNOVIJE

loader