Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Slava mi otežava osvajanje djevojaka

Autor Nikolina Guja
Autor Nikolina Guja

Glumac Zac Efron oduševljava ulogom serijskog ubojice Teda Bundyja u novom filmu, a osim o ulozi, govori i o životnim prioritetima i borbi s ovisnošću, kao i o ljubavnom životu

Krajnje izopačen, nepojmljivo zao i opak’ naslov je igranog filma redatelja Joea Berlingera u kojem je uloga poznatog američkog serijskog silovatelja i ubojice Teda Bundyja pripala 31-godišnjem Zacu Efronu, zgodnom glumcu koji je gledateljima poznat po potpuno drukčijim ulogama. Iako se dvoumio treba li prihvatiti ulogu, Efron je, željan novih izazova, ipak pristao. Part­nerica u filmu mu je 30-godišnja Lily Collins u koju je svojedobno bio zaljubljen. Par je bio u kratkoj ljubavnoj vezi nakon koje su ostali dobri prijatelji. Iako ljubavni život skriva od medija, posljednjih tjedana šuška se kako ljubi 23-godišnju dansku olimpijku, plivačicu Saru Bro. 

Izvor: Profimedia

Story: Koliko vam je trebalo da prihvatite ulogu jednog od najzloglasnijih američkih serijskih ubojica Teda Bundyja? 

Nisam isprva bio siguran mogu li i želim li uopće glumiti takav lik, ali brzo sam se uhvatio da proučavam njegove stare snimke, usavršavam gestikulacije i ulazim u lik. To, naravno, nije slavljenje lika Teda Bundyja, ali želio sam posao odraditi što je bolje moguće. Film zapravo ulazi u psihološku analizu Bundyja. 

Story: Koji dio Bundyjeva života prati film?

Film prati njegov život prikazom ubojstava i suđenja, i to iz perspektive njegove djevojke Elizabeth Kloepfer koju je utjelovila moja draga kolegica Lily Collins. Kloepfer prati­mo u njezinu otkrivanju Bundyjeva tajnog života, s obzirom na to da nije znala za nijedno od 30 ubojstava sve do suđenja.

Story: Ovo je definitivno drukčija uloga od svih prijašnjih koje ste utjelovili.

Nikad prije nisam imao ulogu u kojoj je važno razdvojiti sebe od lika kojeg tumačiš nakon što navečer legneš u krevet. Moram priznati da nisam uvijek uspijevao u tome. Osim toga, izgubio sam 13 kilograma pripremajući se za ulogu, bilo je zahtjevno i psihički i fizički. 

Izvor: Profimedia

Story: Priželjkujete li si neku ulogu? 

Jedan čovjek s kojim sam prije nekoliko godina radio rekao mi je kako moram zaslužiti da postanem tip koji može držati pištolj. Kada sam počinjao glumiti, primijetio sam da je upravo ono što želiš najčešće nedostižno. Većinu uloga koje želiš glumiti ne možeš dobiti odmah, jer ljudi koji odlučuju o tome smatraju da ih prvo moraš zaslužiti. Sumnjam da me itko prije nekoliko godina mogao zamisliti kako trčim okolo s pištoljem ili glumim najvećeg ubojicu. Baš zato želio sam sebi, a i drugima, dokazati da mogu utjeloviti i drukčije likove. Nemam posebne želje, ali kada bih mogao birati, volio bih se okušati na velikom platnu u ulozi borca protiv zločina.

Story: Posljednjih tjedana mediji spekuliraju o tome da ste u ljubavnoj vezi sa 23-godišnjom danskom plivačicom Sarom Bro. Je li to istina?

Ne želim ništa komentirati... Ne volim detalje iz privatnog života iznositi u javnost. Želim što više svog privatnog života sačuvati za sebe. 

Story: Je li vam zvjezdani status pomogao u osvajanju djevojaka?

Ma ne, to mi otežava. Ne mogu upoznati djevojku na normalan, staromodan način. Zapravo, jako sam nervozan u tim situacijama. Znoje mi se dlanovi i osjećam nervozu u trbuhu. No ako je djevojka nasmijana i iskrena, lako me može oboriti s nogu. Volim strast, ovisnik sam o njoj. 

Story: Kako je onda održavate?

Intimnim odnosima u kojima sam nezasitan. Recimo da strast najviše volim održavati na kuhinjskom stolu. Otvoren sam za sve, ali ne volim slati seksi poruke jer se uvijek brinem u čijim će rukama završiti. Kao i obnažene fotografije, protivim se tome. 

Izvor: Profimedia

Story: Razmišljate li o ženidbi i zasnivanju obitelji? 

Nisam o tome puno razmišljao, sve donedavno. Počeo sam oko sebe primjećivati skladne veze i parove. No shvatio sam da najprije moram pronaći vlastitu sreću da bih mogao usrećiti drugu osobu.

Story: Godine 2013. pobijedili ste ovisnost. Koliko vam je to promijenilo život? 

Tjelovježba mi je puno pomogla u odvikavanju jer sam si postavljao ciljeve zbog kojih sam bio motiviran. Sada se budim ranije i nemam potrebu za burnim noćnim živo­tom. Takav način života ubije ti dan, hobije i motivaciju. Pronašao sam zlatnu sredinu između trijeznosti i posla. Kad pronađete tu sredinu, osjećate se bolje. Nakon što sam se riješio ovisnosti, život mi je postao puno stabilniji. 

Story: Osjetite li ikada potrebu ili poriv da popijete alkohol?

U početku jesam, ali sada više ne. Bolje spavam, ne debljam se i smanjio sam rizik od raka. U životu dobivate onoliko koliko uložite. Prevladavanje straha vodi do uspjeha i to je moja poruka svima. Napravio sam mnogo pogrešaka i ne želim ih više ponavljati. 

Izvor: Profimedia

Story: Proglašeni ste jednim od najbolje odjevenih muškaraca u filmskoj industriji. Koji su komadi odjeće neizostavan dio vašeg ormara?

Znam da zvuči dosadno, ali ne mogu živjeti bez crnih majica. Život mi ponekad bude kaotičan, ali na crnu običnu majicu uvijek mogu računati. U njoj mogu trčati, otići na neko cool mjesto ili čak na poslovni sastanak. Imam ih stotine. 

Story: Što volite raditi u slobodno vrijeme?

Veliki sam zaljubljenik u limene ljubimce. Bile su mi potrebne dvije godine za restauraciju djedova Mustanga iz 1965. godine. Volim ići na skupove oldtajmera. Također, nastojim što više vremena provoditi s obitelji. Nedavno mi je preminula baka i shvatio sam da je svaka sekunda s voljenima dragocjena. Kada vam netko drag ode na drugi svijet, shvatite da je život kratak, poželite vratiti vrijeme, nakratko ga zaustaviti i nadoknaditi propušteno. 

Tagovi

Najčitanije

Najnovije