Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Enes Vejzović pao na Stradunu i završio na šivanju

Autor N.R.

Supruga i kolege najveća su mu podrška

 Izvor: Instagram

Enes Vejzović, 42-godišnji domaći glumac i suprug glumice Bojane Gregorić Vejzović, nedavno je pretrpio tešku ozljedu glave. Kiša i nevrijeme koji su prošli vikend zahvatili Dubrovnik umalo su stajali glave glumca koji se poskliznuo na ulici i pao. Na društvenim mrežama, 47-godišnjakinja je objavila fotografiju suprugove glave, na kojoj je vidljiva velika posjekotina iz koje je curila krv. Iako cijela situacija izgleda poprilično nelagodno i ozbiljno, supružnici su iz svega odlučili izvući humor. 

 Izvor: Instagram

'Show must go on...ponekad se ne slažem s tim, ali neki su hrabri. Neki vjeruju u umjetnost preko praga boli. Jer što je šav na glavi za Enesa, što je odraditi CT glave i vrata, preporuka liječnika na mirovanje, nego izvor dobrog crnog humora i izlazak na scenu večeras u čak dvije predstave zaredom!', napisala je Bojana uz uznemirujuću fotografiju.

Par koji je u braku 13 godina i koji ima dvoje djece, dvanaestogodišnjeg Raula i osmogodišnju Zoe, još je jednom obranio titulu jednog od najskladnijih parova. Nakon svega što se dogodilo, glumica je ponosno s obožavateljima podijelila da je unatoč svemu, njen suprug uspio odraditi dvije predstave. 'Rasturaš, Enes! Nasmij publiku i čuvaj se, ljubavi!', napisala mu je. Podrška mu je bio i kolega, 55-godišnjeg Pjera Meničanina, koji je unatoč tome što se radi o predstavi, na potiljak svoje glave stavio identični komadić gaze, kako se ne Enes ne bi osjećao loše. Tim činom nasmijao je publiku, pa tako i Bojanu koja mu je poručila: 'Pjer, volimo te!'. 

 Izvor: Instagram

Magazin

Royals