Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Brat Željka Joksimovića potpuno je sluđen

Autor I.K.K.
Autor I.K.K.

Bit će vam jasno i zašto

Srpski glazbenik, kantautor i producent Željko Joksimović omiljen je i vrlo popularan u Srbiji i u Hrvatskoj, kao i njegova 38-godišnja supruga Jovana koju mnogi smatraju pravom ljepoticom. Međutim, 47-godišnji pjevač koji zna svirati čak 12 različitih instrumenata nije jedini u obitelji koji je umjetnički nadaren i blagoslovljen čvrstom i skladnom vezom u braku sa zanosnom boljom polovicom.  

Javnosti nije toliko poznato da Željko ima devet godina mlađeg brata Sašu, profesionalnog glumca koji je već 11 godina u braku sa suprugom Nevenom, producenticom čiju ljepotu mnogi hvale i u koju je, kako je nedavno izjavio u TV emisiji 'Pepeljuge', i dalje zaljubljen.

Ne samo da je zaljubljen, nego je zaljubljen preko glave, premda je 19 godina prošlo otkako su ušli u vezu. Odnosno, kako je Saša to sam najbolje opisao u emisiji, 'ja sam zaluđen i zaljubljen u isto vrijeme, u moju suprugu. Je'l se to može? Biti zaluđen i zaljubljen?'.

Odgovor na njegovo pitanje može dati svatko tko se malo bolje zagleda u Nevenu koja njeguje prirodnu ljepotu bez puno šminke, odiše karizmom, a može se pohvaliti i besprijekornom linijom, baš kao i Jovana Joksimović. Uz to, Nevena je i diplomirala njemački jezik na Filološkom fakultetu, a suprugu je prije deset godina podarila i sina Iliju. Ne čudi stoga da mnogi zavide braći Joksimović i smatraju ih (pre)velikim sretnicima.   

Najčitanije

Najnovije

loader