Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity
14.08.2019. / 09:01 10:10

Nova borba za nasljedstvo Šabana Šaulića

Autor I.G.
14.08.2019. / 09:01 10:10
Autor I.G.
14.08.2019. / 09:01 10:10

Ne želi odustati od svog dijela

Kako prenosi Kurir, Robert Šaulić, izvanbračni sin preminulog pjevača narodne glazbe, Šabana Šaulića, odlučio je angažirati odvjetnika i podnijeti zahtjev sudu s namjerom da i on sudjeluje u ostavinskoj raspravi kao ravnopravni nasljednik preminulog glazbenika. Iako se još uvijek ne zna što će spomenuti sin kralja narodne glazbe tražiti u nasljedstvo, pretpostavlja se da će riječ ipak biti o novcu. 

Izvor: Instagram

Iako nasljednici preminulog pjevača odbijaju komentirati ovu temu, Hasan Dudić, bratić Šabana Šaulića, ipak je odlučio otkriti detalje. 'Roberta volim, on je sin mog pokojnog brata, ali nema moju podršku u tome što radi. Pouzdano znam da ovo nije njegova ideja, nego ga je njegova sestra po majci nagovorila da traži nasljedstvo. Nije mi jasno zašto je pristao na to, a pričao je da ništa neće tražiti. Što će dobiti od ovoga? Ne samo da ga neću podržati nego ću zaštiti moju djecu Sanelu, Ildu i Mihajla. Neću dozvoliti da im ti ljudi, mislim na Robertovu sestru i obitelj, otmu ono što im pripada', ispričao je Hasan. 

Izvor: Instagram

Također, Hasan je dodao i kako je jako razočaran u izvanbračnog sina preminulog bratića. 'Nije ispoštovao to što smo pričali, da ne kažem da me je slagao, ali tako je. Robert uopće ne živi u svojoj kući, onoj koju su mu napravili Šaban i Goca, već stanuje kod nekog slijepog čovjeka. U njegovoj kući je sestra, ona mu ne dopušta tamo živjeti i hoću da se to zna. Ta žena sad hoće preko Roberta doći do Šabanovog novca, ali neće moći tako. Ako Robert zaista nema od čega živjeti, mogao je lijepo pitati mene za pomoć, ili Sanelu, Ildu i Mihajla, oni su zlatni ljudi i sigurno ne bi ostali imuni na to da im brat nema što jesti Ružno je s njegove strane ovako se ponašati', vidno razočaran je komentirao za srpski medij. 

Izvor: Vladimir Šporčić

Podsjetimo, o sinu kojeg je dobio kao 18-godišnjak, preminuli Šaban jako je rijetko govorio, a u javnosti se nagađalo kako pjevačev sin živi u teškoj neimaštini. 'Napravio sam ga u mladosti, on nije rođen iz ljubavi. Plaćao sam mu alimentaciju do 18. godine, sada ga ne viđam', izjavio je Šaulić za Skandal prije nekoliko godina. 

NAJČITANIJE

NAJNOVIJE

loader