Jedan od najpopularnijih domaćih pjevača, već 30 godina ima uspješnu glazbenu karijeru, a sada je odlučio napraviti zaokret u životu. Naime, danas ujutro službeno je objavio kandidaturu za predsjednika Republike Hrvatske.

'Dragi prijatelji, kao što sam obećao, svoju odluku o kandidaturi za Predsjednika RH objavit ću sutra, u nedjelju 23. lipnja, točno u 9:00 sati na ovoj Facebook stranici. Zahvaljujem svima koji su mi na bilo koji način - pisanjem, razgovorom, nagovaranjem i odgovaranjem, insinuacijama i činjenicama pomogli u donošenju konačne odluke', napisao je jučer, a kao što je i obećao, jutros je objavio video u kojem je službeno objavio svoju kandidaturu.

Njegovi brojni obožavatelji, s oduševljenjem su pozdravili njegovu odluku i poželjeli mu da odnese pobjedu, no bilo je i nekih koji se nisu složili s njegovom predsjedničkom kandidaturom.

'Poštovani gospodine Škoro, iznimno vas cijenim i obožavam, ali moje osobno mišljenje da vam ovo ne treba', 'dragi gospodine Škoro, ja zaista ne želim da se kandidirate. Ne zato što mislim da taj posao ne bi radili kako treba, nego što taj posao donosi više problema, stresa i nesreće a to vam zaista ne želim. Kao predsjednik ništa u ovoj državi ne možete promijeniti na bolje a samo ćete sebi donijeti probleme. Vi ste jedna prekrasna osoba i mislim da trebate čuvati svoje zdravlje i inteligenciju' i ' Škoro drži se ti mikrofona pusti politiku, politika je...', bili su samo neki od negativnih komentara.

Podsjetimo, iako je potkraj prošle godine završio na operaciji zbog srčanih tegoba, svestrani 56-godišnjak ne miruje, a kako je nedavno rekao za Story, nema ni potrebe. Osjeća se dobro, a dobio je i liječnikovo zeleno svjetlo.