Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity
03.09.2019. / 12:44

Justin Bieber: 'U jednom trenutku nisam više želio živjeti'

Autor N.R.
03.09.2019. / 12:44
Autor N.R.
03.09.2019. / 12:44

Otvorio srce i priznao

Izvor: Instagram

Mladi kanadski glazbenik, 25-godišnji Justin Bieber koji je na početku svoje karijere zaludio obožavateljice diljem svijeta, na svojim je društvenim mrežama otvorio srce i opisao što ga to muči posljednjih nekoliko godina. 'Jako mi je teško izaći iz kreveta svako jutro, s razmišljanjima o svojoj prošlosti, poslovnim obavezana, odnosima s ljudima i svim ostalim', započeo je emotivnu objavu. 

Podsjetimo, Justin je kroz protekle godine često bio glavni akter brojnih incidenata, zbog kojih je često puta kršio zakon. U spomenutoj objavi dotaknuo se i toga. 'Preplavljen sam različitim emocijama, imam osjećaj da ništa ne radim kako treba', napisao je i rekao da je svjestan svih problema koji su se u posljednje vrijeme poprilično zaredali. 'U jednom trenutku nisam više želio živjeti', priznao je i dao do znanja da proživljava upravo ono što se dogodi većini djece koja preko noći postanu planetarno popularna. Kroz godine je imao bliski susret s raznim drogama, alkoholom i nasilnim ispadima. 

Sve to, Justin je napisao jer je pred njega stavljen veliki izazov - brak. 'Za sve što imam danas, mogu biti zahvalan samo ljudima koji me okružuju', napisao je, misleći i na svoju suprugu, Hailey Bieber s kojom je nedavno uplovio u bračnu luku. 'Brak je jedna ogromna i luda odgovornost koja će me naučit povjerenju, dobroti i strpljenju', veseli se novom koraku koji će ga, kako se nada, učiniti još boljim čovjekom. 

Tagovi

NAJČITANIJE

NAJNOVIJE

loader