Kate Middleton i Meghan Markle osim što su dio kraljevske obitelji, one su i modne ikone, a oči svijeta su uvijek uprte u njih kada su u pitanju odjevne kombinacije. No, dvije stvari su im u potpunosti zajednička, piše magazin Marie Claire. Razmišljaju izvan kraljevskih okvira te vole obući haljinu, kompletić ili nijansu boje koja će ih isticati u mnoštvu. No, druga stvar koja je 38-godišnjoj Meghan i 37-godišnjoj Kate zajednička, zasigurno nije kraljici Elizabeti II. koja voli kršiti pravila.

Kate Middleton i Meghan Markle imale su nesuglasice.jpg
Profimedia 

Naime, vojvotkinja od Sussexa i vojvotkinja od Cambridgea ne nose jednu boju, baš nikada, a riječ je o narančastoj. Kada je u pitanju odijevanje, postoji određen niz pravila, no kada je riječ o bojama ne postoji striktno pravilo što bi se smjelo, a što ne. Narančastu najčešće izbjegavaju jer tijekom fotografiranja ispadnu loše.

Kraljica iznova krši pravila
Profimedia 

Čini se, kako kraljica uopće nema problem s tim jer je uočena da nekoliko puta nosi narančastu. U jednom od svojih izdanja je nosila kaput od glave do pete koji je bio svima upečatljiv. Meghan i Kate ipak ostaju pri svom uobičajenom načinu odijevanja te ih se najčešće može vidjeti u nježnijim i pastelnim bojama.