Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity
03.09.2019. / 16:47 16:47

Karleuša se vratila svojoj dugogodišnjoj ljubavi

Autor G.G.
03.09.2019. / 16:47 16:47
Autor G.G.
03.09.2019. / 16:47 16:47

Nakon teškog razdoblja

Izvor: Instagram: Jelena Karleuša

Jedna od najpoznatijih srpskih pjevačica, 41-godišnja Jelena Karleuša, ponovno se vratila u studio. Nakon duge pauze i teškog razdoblja u kojem se morala suočiti s navodnom seks aferom, ali i gubitkom voljene majke, pjevačica se vratila svojoj dugogodišnjoj ljubavi i svoje emocije pretočila u stihove. S mnogobrojnim obožavateljima podijelila je i dio najnovije pjesme.

View this post on Instagram

Pretvorilo se srce u kamen...

A post shared byJELENA KARLEUŠA(@karleusastar) on

Na svom Instagram profilu objavila je kratku video snimku na kojoj je prikazan studio, a u pozadini svira nova pjesma. Prema onome što se može čuti, Jelena je snimila duet s muškim pjevačem, za kojeg su mnogi obožavatelji u komentarima pretpostavili da je riječ o pjevaču Lapsus banda. 'Pretvorilo se srce u kamen', jedini je Jelenin stih koji se čuje u kratkoj snimci, a izgleda da je upravo on odraz njezinih trenutnih emocija. 

View this post on Instagram

A post shared byJELENA KARLEUŠA(@karleusastar) on

Pjevačica za obožavatelje sprema baladu u kojoj će, čini se, progovoriti o teškim trenucima kroz koje je prolazila u posljednje vrijeme. Podsjetimo, ubrzo nakon što je početkom godine u javnost izbila njezina afera s bosanskohercegovačkim reprezentativcem Ognjenom Vranješom, preminula joj je i majka Divna, što pjevačica još uvijek teško podnosi.

NAJČITANIJE

NAJNOVIJE

loader