Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Glumac otvoreno o drami s kolegicom

Autor Emina Basara
Autor Emina Basara

Prava zavrzlama

Izvor: Instagram

Na kanal Fox Crime stigla je treća sezona francuske serije ‘Dvojac’ (Tandem) o detektivskom dvojcu iz Montpelliera - Lei Soler i Paulu Marchalu, koji su na poslu partneri, a privatno bivši supružnici i roditelji dvaju tinejdžera. Ulogu istražitelja Marchala tumači poznati 49-godišnji francuski glumac Stéphane Blancafort, koji priča o seriji i njezinoj trećoj sezoni, ali i odnosu s kolegicom Astrid Veillon, koja tumači lik Lee Soler.

Story: Na početku treće sezone Lea podsjeća Paula da moraju držati distancu. No čini se da joj on želi ostati blizu kako bi je zaštitio...

Paul i dalje jako voli Leu, a mislim da ni ona njega nije prestala voljeti. Lea je svjesna toga da kao samohrana majka mora biti i žena i muškarac, no istodobno želi pobjeći od toga kako bi izgradila nešto drugo. Potrebni su joj Paulova stabilnost i mudrost.

Story: Je li zbog toga i vaš odnos s kolegicom Astrid Veillon postao kompliciran?

Apsolutno! Da nemamo takav odnos, ne bismo ni svojim likovima mogli dati potrebnu težinu koju oni sada imaju. Serija kao da je pisana upravo za Astrid. Nas smo se dvoje sjajno slagali već na probnim snimanjima uoči prve sezone. Odmah smo imali osjećaj kao da se poznajemo već deset godina.

Najčitanije

Najnovije

loader