Kraljicu Elizabetu II. najčešće se može vidjeti na svečanim događanjima, te uvijek lijepo dotjeranu. No, situacija u kojoj se našla potpuno je nasmijala mnoge, ali i otkrila zabavnu stranu britanske vladarice, piše News.com. Naime, nedavno je grupa Amerikana naletjela na 93-godišnju kraljicu tijekom njihova posjeta Škotskoj, no, oni je ni u jednom trenutku nisu prepoznali jer je bila potpuno skromno odjevena, a društvo joj je pravi jedan lovac.

Kraljica Elizabeta II. pokazala svoju drugu stranu
Profimedia 

 Ne znajući da pričaju s kraljicom, turisti su je pitali ima li kuću u blizini te gdje zapravo vodi ulica u kojoj se nalaze. Kraljici je to bilo simpatično te se upustila u razgovor s njima. U jednom trenutku su je čak pitali je li ikada upoznala kraljicu, na što im je rekla kako nije, no da je lovac, koji je zapravo njezin zaštitar, upoznao Elizabetu II. Turisti su još nekoliko minuta uživali u razgovoru s kraljicom, nakon čega su otišli dalje.

Kraljica Elizabeta II. pokazala svoju drugu stranu
Profimedia 

 Anegdotu je The Times podijelio, njezin zaštitar Richard Griffin, a kraljice je to toliko bilo zabavno da je ispričala i drugoj posluzi kada se vratila. Elizabeta II. s princom Phillipom često provodi svoje praznike u Škotskoj u dvorcu Balmoral gdje u potpunosti uživa, a godinama joj je glavna zanimacija odlazak u lov.