Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity
05.09.2019. / 10:59

Susjeda tvrdi: Severina izbacila Igora iz stana

05.09.2019. / 10:59
05.09.2019. / 10:59

Burna svađa među supružnicima

Izvor: Story

Ususret novoj regionalnoj turneji, pjevačica Severina radi punom parom. Na poslovnom planu niže uspjehe, no u privatnom životu, navodno joj ne cvjetaju ruže. Naime, kako prenosi Kurir, njezina susjeda tvrdi da je više puta čula pjevačicu i njezinog 32-godišnjeg supruga Igora Kojića kako se svađaju na stubištu zgrade u kojoj Severina živi.

'Često mu je prebacivala što on uopće ne doprinosi njihovom životu i što ona sve financira. Sa stubišta se noću čulo kako Severina urla: 'Pa dokle više misliš da ti ja plaćam sve, ne možeš si sam kupiti ni avionsku kartu. I to ti moram plaćati'. On je uglavnom šutio i nije joj proturječio, ali to nije smirivalo Severinu', navela je susjeda za Kurir.

Dodaje i da ga je 15 godina starija pjevačica izbacila iz kuće jer ne može više podnijeti da bivši nogometaš, koji se predstavlja kao nogometni menadžer, ne zarađuje novce. Spomenuti portal piše i da je Igor jedno vrijeme živio na relaciji Zagreb-Beč, navodno zbog posla, a u posljednje vrijeme Beč se uopće ne spominje. Igora se sve češće može vidjeti na gotovo svakom Severininom koncertu, pa se postavlja pitanje ima li uopće Igor posao.

NAJČITANIJE

NAJNOVIJE

loader