Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity
09.09.2019. / 09:44 09:44

Glumac preminuo u 71. godini

Autor G.G.
09.09.2019. / 09:44 09:44
Autor G.G.
09.09.2019. / 09:44 09:44

Tužnu vijest potvrdio je njegov agent

Izvor: Profimedia

Glumac Robert Axelrod, poznat po ulozi Lorda Zedda u 'Power Rangersima', preminuo je u 71. godini u svom domu u Los Angelesu. Tužnu vijest teška srca potvrdio je njegov agent. U svojoj dugogodišnjoj karijeri utjelovio je više od 150 likova, a bio je poznat i kao gitarist i pjevač prije nego je počeo posuđivati glasove u filmovima.

Izvor: Instagram

'Robert je obožavao upoznavati svoje fanove i inspirirati ih da slijede svoje snove. Njegova divna i draga duša nikad se neće zaboraviti. Znamo da je ostavio traga i inspirirao je druge', priopćio je agent. Preminuli glumac rođen je i odrastao u New Yorku. Kao dijete se počeo pojavljivati u reklamama, a glumio je i u kazalištima, među kojima i na prestižnom Broadwayu.

Izvor: Instagram

Posudio je glasove u brojnim animiranim filmovima i serijama,  kao što su 'Spider-Man: The Animated Series', 'Digimon' te 'Ghost in the Shell'. Pored toga, glumio je i u seriji 'Pod istim krovom', koja se prikazivala i na našim programima, remakeu filma 'The Blob' iz 1988. godine te u glazbenom spotu preminulog pjevača Michaela Jacksona za pjesmu 'Stranger In Moscow'. Robertova posljednja uloga bila je u filmu 'Induced Effect'.NAJČITANIJE

NAJNOVIJE

loader