Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity
11.09.2019. / 10:08

U domu Lepe Brene intervenirala Hitna pomoć

Autor N.R.
11.09.2019. / 10:08
Autor N.R.
11.09.2019. / 10:08

Svi su se uplašili

Izvor: Instagram

Bobi Živojinoviću, bivšem srpskom tenisaču i suprugu 58-godišnje regionalne pjevače zvijezde Lepe Brene nedavno je tijekom jedne kućne zabave pozlilo, zbog čega je morala reagirati i Hitna pomoć, prenosi srpski 'Kurir'. Kako je ispričao izvor blizak obitelji, veseli domaćin je samo pao u jednom trenutku. 

Lepa Brena i Boba Živojinović Izvor: Instagram

'Boba je nedavno organizirao druženje u prostoriji za slavlja koja se nalazi tik uz vilu Živojinovića. Cijeli prethodni dan je u kuhinji spremao brojne ukusne specijalitete, po čemu je inače poznat. A gdje je dobra hrana, tu su i skupa žestoka pića. Dok je pripremao gozbu, lagano je pijuckao', pričao je spomenuti izvor koji je dodao da je Boba u jednom trenutku samo pao na dvosjed. 

Lepa Brena Izvor: Instagram

'Čim su mu prisutni prišli, rekao je da mu je dobro i da to nije ništa. Ipak, nije mogao ustati. Pozvali su Hitnu pomoć, koja je došla u roku od 10 minuta. Pregledali su Živojinovića i konstatirali da je u lošem stanju, ali da nema potrebe da ga voze u bolnicu', dodao je i priznao da se njegova supruga s kojom je u braku od 1991. godine jako uplašila. 

Lepa Brena Izvor: Instagram

Naime, Boba i Brena poznati su kao prilično veseli domaćini, a njihova kućna slavlja dugo se pamte. Podsjetimo, u njihovoj obitelji u posljednje vrijeme jako je veselo. Ranije ove godine je na svijet došao maleni Aleksandar, sin Breninog posinka Filipa Živojinovića i pjevačice Aleksandre Prijović. 'Definitivno nam je promijenio život svojim rođenjem', rekla je ponosna baka Brena tada za Story. hr.

NAJČITANIJE

NAJNOVIJE

loader