Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity
11.09.2019. / 11:57

Lady Di imala psihičke poremećaje još od djetinjstva?

Autor A.S.
11.09.2019. / 11:57
Autor A.S.
11.09.2019. / 11:57

Otkriveni novi detalji tragičnog života...

Izvor: Instagram
Princ Charles, prema mišljenju mnogih, glavni je krivac za raspad života princeze Diane. Prema najnovijim informacijama, princeza je od vrlo rane dobi patila od niza psihičkih problema.

Iako je uvijek djelovala sretno, njezino je psihičko stanje bilo daleko od idealnoga. Iza zatvorenih vrata i bez svjetala reflektora Diana je bila potištena i depresivna žena koja je, prema najnovijem pisanju stranih tabloida, od rane dobi patila od niza psihičkih problema. Brak s princem Charlesom raspao se zbog njegove nevjere, no postavlja se pitanje je li Dianino psihičko stanje već od ranije bilo lošije.

Izvor: Story


Upravo Charlesova nevjera pokrenula je naveći brodolom u životu Lady Di, a to se saznalo kada je objavljen razgovor u kojem je priznala koliko ju je to zapravo pogodilo. Princeza je priznala kako je obolila od bulimije: 'Bulimija je počela nekoliko tjedana nakon naših zaruka. Moj suprug je stavio ruku na moj struk i rekao da sam se malo udebljala. To je u meni slomilo nešto. Počela sam razmišljati o njemu i Camilli', izjavila je tada Diana i šokirala javnost.

Veza s Camillom Parker Bowles počela je 1970. godine kada su se princ Charles i ona upoznali na utakmici pola. No, kraljevska obitelj odlučila je kako Camilla nije prikladna za dvor. Charles i Camilla kasnije su obnovili vezu usprkos činjenici da su oboje bili u braku.

Sve to loše se odrazilo na Dianu. Odmah nakon vjenčanja, kraljevski život počeo je gušiti novopečenu princezu, a ona je kasnije priznala kako je zbog svega imala panične napadaje. 'Nisam imala trenutka mira. Tabloidi su me razvlačili i pisali grozne stvari o meni, zapitkivali jako osobna pitanja, a ja sam samo šetala s jednog svečanog prijma na drugi. Nisam bila dovoljno zrela za takav pritisak javnosti niti za očekivanja nove obitelji u koju sam ušla', rekla je Diana.

Princeza Diana Izvor: Profimedia

Uz to, težak život ove princeze nije započeo udajom, već je po zlu krenulo već u djetinjstvu. Naime, roditelji su joj se razveli kada je imala tek 7 godina i navodno je to jako teško prihvatila. Uz to što se osjećala zaboravljenom i nezaštićenom jer su joj roditelji bili orijentirani sami na sebe, Diana je cijeli život patila od iznimno niskog samopouzdanja i depresije koja se prvi puta javila u tinejdžerskim godinama. Kako je stalno bila pod povećalom javnosti, Diana je svoje psihičke probleme skrivala cijeli život - što ih je samo pogoršalo.

NAJČITANIJE

NAJNOVIJE

loader