Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity
11.09.2019. / 11:20

Ella Dvornik: 'Pivo je odmalena moj porok'

Autor I.G.
11.09.2019. / 11:20
Autor I.G.
11.09.2019. / 11:20

Ne srami se priznati

Izvor: Instagram

Domaća blogerica, 28-godišnja Ella Dvornik, nerijetko s pratiteljima na društvenim mrežama dijeli fotografije i uspomene iz djetinjstva, a iznimka tako nije bila ni njezina posljednja objava. Naime, Ella se pohvalila fotografijom iz mladosti i još jednom oduševila mnogobrojne obožavatelje.

'Zna se odmalena da je pivo moj porok', našalila se 28-godišnjakinja ispod fotografije na kojoj, prije dvadesetak godina u Splitu, pozira ispijajući pivo. S bocom u jednoj ruci i čašom u drugoj, u kratkom crvenom topiću, Ella je u kratkom periodu skupila mnoštvo lajkova i pozitivnih komentara. 'Legendo', 'a vidi frizure', 'koliko si iskrena i duhovita', 'umjereno u svemu', samo su neki od mnogobrojnih komentara.


Također, neki od Ellinih pratitelja, na njezinoj fotografiji iz djetinjstva, primijetili su i sličnost s njezinom jednoipolgodišnjom kćerkicom Balie Dee, koju je blogerica dobila u braku sa 41-godišnjim engleskim poduzetnikom, Charlesom Pearceom. 'Balie broj dva', 'okice iste kao Balie', 'Balie ti baš nalikuje', neki su od komentara.

Tagovi

NAJČITANIJE

NAJNOVIJE

loader