Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Bijesna supruga Jacquesa Houdeka oštro kritizirala Frankinu fotografiju

Autor G.G.
Autor G.G.

Izazvala žustru raspravu

Izvor: Story

Brigita Houdek, supruga domaćeg pjevača Jacquesa Houdeka, na Facebooku je izazvala žustru raspravu. Naime, nakon što je Eurovizijski portal Eurosong.hr objavio vijest o Dori 2020. godine i uz nju priložio fotografiju Franke Batelić, Brigita se odlučila oglasiti i izraziti svoje nezadovoljstvo time što na fotografiji nije prošlogodišnji pobjednik Dore, 19-godišnji Roko Blažević.

'Zašto je na slici Franka koja je izabrana interno? Trebao bi biti pobjednik Dore i to Dore nakon dugo vremena, znači Roko Blažević', napisala je u komentaru i označila Roka. Nije dugo trebalo da se raspravi pridruže i neistomišljenici, kojima je Brigitin komentar bio smiješan i suvišan. 'Možda zato što se nitko ne želi podsjećati na ovogodišnji debakl, žao mi jedino onog djeteta koji je uvučen u onaj trash s krilima, anđelima i jeftinim pjesmuljkom', oštro joj je poručila gospođa u komentaru.

Izvor: HRT

Drugi su se pak u komentarima osvrnuli i na samo natjecanje.  'Haha, kao da je bitno... Nećeš ti ni nje, ni Roka, ni ovog Hunger Games Jacquesa, a i eventa koji nema smisla, osim da plasira najgoru glazbu ljudima koji ne mogu živjeti od iste jer nisu kvalitetni... Pa onda lobiramo. Nebitni ste', napisao joj je gospodin u komentaru. Podsjetimo, Jacques je napisao pjesmu s kojom je Roko prošle godine Hrvatsku predstavljao na Eurosongu. Ipak, mladi Splićanin nije se uspio plasirati u finale. Godinu dana prije njega, i Franka je doživjela debakl i također ostvarila loš rezultat na jednom od najpoznatijih glazbenih natjecanja u svijetu.

Najčitanije

Najnovije

loader