Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity
12.09.2019. / 10:52

LJUBAV JE NA SELU Nakon pokoje čašice više, krenule nevolje

Autor N.R.
12.09.2019. / 10:52
Autor N.R.
12.09.2019. / 10:52

'Odem na tri minute, a ti si već s trima djevojkama'

Izvor: RTL

Nakon što je već na poznavanju pao prvi poljubac, ništa manje se nije očekivalo od prvog tuluma ove sezone. Dok je većina uživala uz pjesmu, ples i zvuke tamburica, Daniel i Tanja koji su već izmijenili nježnosti, povukli su se u osamu kako bi porazgovarali o brzom spoju i poljupcu.

Izvor: RTL

'Poljubio si me, a sada si hladan prema meni', komentirala je Tanja, a Daniel ju je nagradio novim poljupcima, što je izazvalo ljubomoru među drugim djevojkama koje su bile razočaranje njegovim ponašanjem. 'Razočarana sam Danielovim ponašanjem jer nije dovoljno pažnje posvetio svim curama jednako', rekla je Marija. Nakon toga se odlučio podružiti s tim djevojkama, što je Tanja neprestano ometala. 

A kako to obično biva na tulumu, nakon pokoje čašice više, kreću nevolje. Srećko se požalio da su se njegove dame na tulumu počele malo prepirati zbog njega, a on nije znao kako se s time nositi. Martina je, naime, pustila suzu zbog Srećkova poljupca s Marijanom. 

Izvor: RTL

No prava je drama nastala nakon jedne naizgled bezazlene masaže. Martina koja je fizioterapeutkinja po struci, odlučila je pokazati svoje vještine mladom farmeru iz Ekvadora, ali Tanja nije mogla prijeći preko toga tako lako. 'Zašto si to učinio? Ona nije tvoja kandidatkinja! Odem na tri minute, a ti si već s trima djevojkama', bila je uporna, ne dajući prilike Martini da se opravda. 

Izvor: RTL

Na novom okupljanju, voditeljica Marijana Batinić odlučila je škakljivim pitanjima saznati što se točno dogodilo, što je razljutilo Martinu i Tanju. 'Večeras ja masiram Srećka pa ćemo vidjeti', zaprijetila je 20-godišnjakinja. 

Kako će proći novi spojevi s farmerima i hoće li Daniel uspjeti smiriti prepirke među kandidatkinjama, ne propustite doznati već sutra, u novoj epizodi ''Ljubav je na selu'' u 21:15 sati na RTL-u. 

NAJČITANIJE

NAJNOVIJE

loader