Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity
12.09.2019. / 14:25

Očekuje dijete s dečkom koji ju nedavno pretukao

Autor N.R.
12.09.2019. / 14:25
Autor N.R.
12.09.2019. / 14:25

Sretnu vijest javila mu njegova majka

Izvor: Instagram

Nakon što ju je prije nešto manje od mjesec dana pretukao Tomislav Panić s kojim je tada bila u vezi, srpska pjevačica Nadežda Biljić, s istim sada očekuje dijete. Sretnu vijest je podijelila putem Instagrama, sa svojim obožavateljima. Iako joj je život u posljednje vrijeme doista nepredvidiv, sreću nije skrivala. 

Izvor: Instagram

'Ja sam od danas najsretnija žena na svijetu', napisala je pjevačica uz fotografiju pozitivnog testa za trudnoću. 'Da, istina je da sam u drugom stanju. Zaista sam sretna zbog toga. Već danima sam imala mučnine i glavobolju. Međutim, danas poslije prve jutarnje kave sam povratila i zamolila sam majku da mi kupi test za trudnoću. Čim sam napravila isti, pokazalo je dvije crte što znači da je to rana trudnoća. Jako sam bila sretna i uzbuđena u tom trenutku, a znala sam da je otac djeteta Toma. Sad su mi emocije pomiješane, ne znam još kako će se sve riješavati, s obzirom na to da njemu još nije istekla zabrana prilaska, ali vidjet ćemo, sve će se riješiti. Evo još jednom se pokazalo da poslije kiše dođe sunce', rekla je za srpski Glossy.

Iako nije otkrivala detalje, maneken je potvrdio sumnje da je otac djeteta. Iako je nekadašnji par nedavno prošao turbulentan period, pun nasilja i teških riječi, poslao je jasnu poruku. 'Neke stvari u životu se ponavljaju i valjda to tako mora bude', rekao je i priznao da mu je jako drago i bivšoj djevojci želi sve najbolje. Zbog toga što 30 dana ima zabranu prilaska pjevačici, ovu sretnu vijesti Tomislav je saznao od svoje majke, kojoj se Nadežda pohvalila.

'Istina je i drago mi je što ću postati otac, ali sada u ovom trenutku ništa ne mogu, jer čekam još mjesec dana da prođe ova zabrana prilaska, pa ću je tada pozvati i onda ćemo sjesti i porazgovarati što i kako dalje, do tada je neću kontaktirati. Volio bih da Nadežda izgura ovu trudnoću i da bude sve kako treba, a vjerujem da će biti. Svakako se radujem što ću postati otac', rekao je spomenutom mediju.

Izvor: Instagram

Podsjetimo, Nadežda se s fizičkim nasiljem susrela nekoliko puta. U reality showu 'Zadruga' Miki Đuričić pretukao je Nadeždu štakom, nakon što ju je prije manje od mjesec dana pretukao i tadašnji dečko. Pjevačica je nekoliko puta spominjala da je i ranije trpjela fizičko nasilje od strane bivših momaka, ali i prijateljica, što je shrvalo njezinu majku.  'Ne mogu vjerovati da se ovo ponovno dogodilo. Ovo je strašno! Njoj će fizičke posljedice proći, ali se psihički nikada neće oporaviti. Šokirana sam što se mom djetetu događa. Ne smijem ni reći suprugu, srce će ga ostaviti', rekla je tada. 

NAJČITANIJE

NAJNOVIJE

loader