Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity
12.09.2019. / 16:58

Caityln Jenner napokon otkrila detalje o svom spolovilu

Autor N.R.
12.09.2019. / 16:58
Autor N.R.
12.09.2019. / 16:58

O tome još nije govorila

Izvor: Profimedia

Prvi je put javnosti priznala da je transrodna osoba prije četiri godine, a danas Caitlyn Jenner iskreno govori o svojoj životnoj priči i tranziciji. Dotada je bila Bruce Jenner, bivši zlatni olimpijac koji se godinama borio s vlastitim tijelom. Od kad se na naslovnici Vanity Faira pojavio kao Caitlyn, postala je aktivna u LGBTQ zajednici.

Kao transrodna žena otvoreno je pričala o svakom korako svoje tranzicije. Upravo to je napravila i u razgovoru u sklopu emisije 'Comedy Central’s Roast', koja je poznata po tome da se sugovornici međusobno zadirkuju. Ova 69-godišnjakinja je 2017. imala operaciju spola, što je u spomenutom razgovoru bila tema na koju se našalila. 'Nisam odrezala spolovilo, samo sam ga umirovila. Samo da vas podsjetim, to spolovilo je napravilo Kylie Jenner, najmlađu self-made milijarderku u povijesti i Kendall Jenner, najplaćenijeg top modela na svijetu', rekla je i dodala ponosno da je odgojila desetero djece koja su joj podarila čak 20 unučadi. 

Podsjetimo, nakon što se cijela priča počela širiti po medijima, Caitlyn su snašli mnogi problemi, od kojih je najveći udaljivanje od obitelji. 'Vodila sam taj divan, normalan život u našoj kući u Malibuu, sve do tog sudbonosnog dana kad mi je Bruce rekao da želi promijeniti spol. Život mi je potpuno preokrenuo. Izgubila sam svoju obitelj, divnog supruga za kojeg sam mislila da će biti sa mnom zauvijek. Izgubila sam i brak i oca svoje djece, bila sam slomljena', rekla je svojevremeno jedna od njezinih bivših supruga Linda Thompson. Unatoč svemu, sada je u vezi s 22-godišnjom Sophijom Hutchins s kojom i živi, a koja je također transrodna osoba.

NAJČITANIJE

NAJNOVIJE

loader