Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity
12.09.2019. / 18:19

Danijela Dvornik: 'Ovo je guštanje na maksimalno'

Autor I.K.K.
12.09.2019. / 18:19
Autor I.K.K.
12.09.2019. / 18:19

Pohvalila se

Izvor: Instagram

Blogerica Danijela Dvornik nakon nekoliko mjeseci napornog rada napokon može uživati, a u čijem će društvu baka najradije to činiti nego u društvu dvogodišnje unučice Balie, čime se i pohvalila svojim pratiteljima na Instagramu. Naime, 52-godišnja vitalna mama Elle Dvornik uspjela je privesti samom kraju renoviranje obiteljske kuće na Braču, o čemu je redovito izvještavala na društvenim mrežama. Sada gušta u svježem i modernom interijeru, i kupanju s malenom Balie u još toplom rujanskom moru kod Sutivana.

'Plaža samo za nas dvije. Guštanje na max.', napisala je Danijela pored fotografije koju je snimila na plaži s unučicom i na koju su njeni pratitelji toplo reagirali. 'Blago vam se, uživajte samo', pisali su, 'rujan je super za mir i guštanje na plaži, uspomene su sve', 'što vam je lijepo, preslatka je (Balie)', 'medena djevojčica i slatka'...


Podsjetimo, Balie je već nekoliko dana na odmoru kod bake, koja je objavila i fotografiju na kojoj njih dvije isprobavaju novu pećnicu u renoviranoj kuhinji, a hvalila se i fotografijom novog spavaćeg kreveta i novog stepeništa. Tijekom radova žalila se na društvenim mrežama kako joj je nedostajala muška ruka i kako joj se nitko nije ponudio pomoći. No zato sada, moglo bi se reći, ima još više razloga biti ponosna na sebe.

NAJČITANIJE

NAJNOVIJE

loader