Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Marin Čilić: 'Rođendan ću dočekati bez supruge'

Autor Danijela Goreta
Autor Danijela Goreta

Progovorio samo za Story

Izvor: Mirna Bartolić

Premda su za uspjeh našeg proslavljenog tenisača Marina Čilića zaslužni talent i upornost, priznanje odaje roditeljima, prvom treneru Andre­ju Tonejcu i svima koji su vjerovali u njega. No kao najveću podršku danas ističe suprugu Kristinu, koja ga često prati na turnirima i bodri s tribina.

Njihova ljubavna priča počela je prije 12 godina na Davis Cupu u Dubrovniku, gdje je psihologinja i politologinja radila kao hostesa, a okrunili su je brakom u travnju prošle godine. Iako je proslava prve godišnjice braka iza njih, jedan važan datum, 28. rujna, neće dočekati zajedno - Marinov 31. rođendan.

'Posljednje četiri godine rođendan sam dočekao u Tokiju na turniru, a tako će biti i ove godine. Dosad je uz mene bila Kristina, ali ove ću godine, nažalost, rođendan dočekati bez nje. Dugi su to letovi i ona ima svojih obaveza', ispričao je Marin.

Sve o proslavi rođendana Marina Čilića, ali i budućim planovima sa suprugom pročitajte u novom broju magazina Story, koji možete kupiti od srijede 18. rujna 2019. godine

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader