Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Pjevačica zbog seksualnog uznemiravanja traži pomoć

Autor A.S.
Autor A.S.

Nitko nije reagirao...

Izvor: Profimedia

Lilly Allen, popularna 34-godišnja britanska pjevačica, tvrdi kako joj njezina diskografska kuća nije ponudila pomoć, nakon što im je otkrila da je seksualno uznemiruje jedan od nadređenih.

Pjevačica je direktoru kompanije Warner Music ispričala kako ju je ključna osoba te tvrtke napala na poslovnom putu. Napad se navodno dogodio 2016. godine na Karibima. Lilly je novinarima otkrila da je bila na zabavi s tom osobom prije povratka u hotel.

'Nisam mogla pronaći ključeve. Bila sam pijana. On mi je predložio da spavam u njegovom krevetu dok ne pronađe ključeve', objasnila je tijek događaja pjevačica. U magli joj je kaže, kako se onesvijestila na krevetu, a sljedeće čega se sjeća kako ju 'muškarac lupa po stražnjici'.

O ovom iskustvu pjevačica je pisala i u svojoj autobiografiji naslova 'My Thoughts Exactly', a prenijela ga je i izvršnom direktoru diskografske kuće Maxu Lousadi. Pjevačica ga je tvrdi upitala za pomoć, no on ju je odbio. Otada, čak i nakon objave knjige, nije bilo reakcije, a niti sankcija za muškarca kojeg je Lilly odlučila držati anonimnim. Tek je jučer diskografska kuća reagirala kratkim priopćenjem u kojem tvrde kako 'svaku optužbu za seksualno uznemiravanje shvaćaju vrlo ozbiljno te da istražuju tvrdnje koje su iznesene protiv njih'.

U svojim memoarima pjevačica također otkriva kroz kakav je pakao prošla u životu. Ispričala je da je spavala s tatinim prijateljem s 14 godina, na što joj se otac samo nasmijao. Također, priznala je da je tijekom petogodišnjeg braka sa Samom Cooperom unajmljivala prostitutke. 'Spavala sam s nekoliko eskort dama tijekom turneje jer sam bila izgubljena i usamljena i tražila sam nešto. Nisam ponosna, ali se ni ne sramim toga. Ne radim to više', objasnila je u svojim memoarima. Početkom ove godine, prekinula je posljednju vezu u kojoj je bila s Meridianom Danom te se od tada trudi živjeti samačkim životom, kojim nije živjela od svoje 15. godine.

Tagovi

NAJNOVIJE

loader