Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Monika je napustila show, a Tesa i Andrea bore se za jednu ružu

Uzbudljiv dan za Gospodina Savršenog!

Izvor: RTL

Na ceremoniji ruža neizvjesnost su osjećale sve djevojke osim Mihaele, Barbare i Nikoline koje su osigurale svoje ruže. Uslijedilo je iznenađenje jer je usred dijeljenja ruža Mijo pozvao Moniku na stranu kako bi doznao što je odlučila o svom odlasku iz showa. „Što te više gledam s drugim curama vjerujem da bih se mogla zaljubiti i da bi mi to bilo teško. Zato sam ipak odlučila da ću ići i ako se ne uspiješ zaljubiti i pronaći ljubav, potraži me, znaš gdje sam“, iskreno mu je priznala Siščanka, poželjela mu sreću, poljubila ga, pozdravila djevojke i otišla. Tesa je ostala stajati posljednja i više nije bilo ruža, a potom je došla Antonija s još jednom ružom i razveselila Riječanku!

Izvor: PR

Novi je dan u vili, Monika je otišla i ostalo je još 13 djevojaka. „Ako ništa drugo, drago mi je zbog Barbare jer će sada malo mirnije spavati“, rekla je Mihaela dok su Andrea i Samra komentirale svoju sinoćnju prepirku i zaključile da je došlo do nesporazuma. „Lijepo od Samre što se ispričala i što su se pomirila“, rekla je Nikolina napominjući kako joj je sinoć baš bilo nelagodno zbog njihove svađe.

Ubrzo je došla i Barbara koja se pohvalila nagradom Miss International Catwalk Zagreba '19. i pokazala djevojkama kako elegantno hoda po pisti. „Imam i krunu na glavi jer sam kraljica, a idem i po drugu pobjedu“, komentirala je samouvjereno i potom provocirala Nikolinu kako ona uvijek prva dobije ružu od Mije. „Barbara je egocentrična osoba, ali sam je prihvatila takvu kakva jest, a Nikolina to ne može podnijeti i među njima se stvara rivalstvo“, rekla je Samra.

Izvor: RTL

 Došla je Antonija i najavila grupni spoj na koji ponovno idu sve djevojke. Otišle su vrt, gdje ih je čekao Mijo, podijelile su se u parove i počele s prvom igrom. Pobjednička tri para; Mihaela i Barbara, Tesa i Maja te Alenka i Sara idu u sljedeći izazov - prijeći gredu u plesom koraku, i to s Mijom! Tri najbolje cure u ovom izazovu bile su Mihaela, Barbara i Maja, ali sve su djevojke komentirale kako je ovo bila dobra prilika da se „stisnu“ uz Miju.

Izvor: RTL

Finalni dvoboj bio je kviz znanja o Miji, a djevojka koja točno odgovori na pitanje svojoj suparnici treba razbiti jedan od četiri tanjura koji se nalazi pred svakom natjecateljicom. „Cure bi mogle izbaciti svu agresiju na tim tanjurima“, komentirao je Mijo, a Maja dodala: „To je definitivno moja igra, ja sam srcolomka.“ Maja je znala najviše o Miji, a o svojoj pobjedi je rekla: „Na kraju sam čula priču da su one mene pustile, to je stvarno smiješno.“

Uslijedio je razgovor jedan na jedan Maje i Mije. „Što ti se najviše svidjelo od igara?“ zanimalo je Miju, a Sarajka je odmah rekla: „Tvoje oči“, i od srca ga nasmijala. Oboje su uživali u opuštenom razgovoru pokriveni dekicama u vrtu dok su ostale djevojke u vili ponovno pričale o ljubomori među njima. Uskoro je Mijo iznenadio Maju ružom uz objašnjenje: „Baš je kul, ne radi drame i uvijek je zabava oko nje“, potom su se zagrlili, a Maji se najviše svidjelo što je tako iskren momak.

Izvor: RTL

Izvor: RTL

Ponovno je došla Antonija i obavijestila djevojke da slijedi još jedan spoj s Mijom - idu dvije djevojke, a samo će se jedna vratiti u vilu. „To je spoj na koji nitko ne želi ići“, rekla je Sara, a potom je Mihaela pročitala da na spoj idu Tesa i Andrea, koje su bile pomalo tužne zbog toga što ih očekuje. „Mijo bi htio da mu dokažem koliko on meni stvarno znači“, rekla je Andrea, a Tesa dodala: „Ponašat ću se prirodno, ne planiram ne znam što izvoditi i zavoditi ga jer to nisam ja.“

Ostale djevojke dobile su još jedno Mijino pismo i sve idu na grupni spoj! Večera s Tesom i Andreom počela je razgovorom o Mijinu poljupcu s Nikolinom da bi potom razgovarali o trzavicama u vili. „Andrea je rekla Miji kako sam je i ja napadala u kući, što apsolutno nije istina“, rekla je Tesa i pokušala objasniti Miji kako se druge osobe previše brinu oko tuđih mišljenja.

Izvor: RTL

Mijo se odlučio malo odvojiti s Tesom kako bi pokušao nešto više doznati o njoj. „Volim kad se muškarac bori za mene, a i shvatila sam da se ne mogu toliko opustiti pred kamerama“, rekla je Riječanka, a Mijo joj je iskreno priznao kako kod nje osjeti neku blokadu i da nije toliko otvorena kao ostale djevojke. „Mislim da mi trebaš dati priliku pa ćeš vidjeti da nije tako“, rekla mu je.

I Andrea je dobila svoj razgovor nasamo s Mijom i prvo su razgovarali o njihovoj razlici u godinama. „Nisu mi bitni ni horoskopski znakovi ni godine“, rekao je Gospodin Savršeni, a Andrea je naglasila kako bi ga voljela bolje upoznati. „Sviđaju mi se njegove oči, iskrenost i to kako zrači - stvarno sam osjetila neku iskru“, priznala je.

Koja je djevojka zaslužila priliku da i dalje ostane u showu i bolje upozna Miju te kako će na njegovu odluku reagirati ostale djevojke - ne propustite pogledati u novoj epizodi showa „Gospodin Savršeni“ u 20 sati na RTL-u!

loader