Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

'Želi ubiti moju trudnu suprugu i naše nerođeno dijete'

Autor A.S.
Autor A.S.

Omiljeni pjevač u opasnosti od shizofrenog brata

Izvor: Profimedia

Nick Carter, 39 - godišnji pjevač najpoznatiji kao član popularne grupe Backstreet Boys morao je poduzeti pravne mjere kako bi se zaštitio od vlastitog brata. Njegov 31-godišnji brat Aaron bratov zahtjev je potvrdio putem Twittera napisavši: 'Pazi se, Nick. S tobom sam završio za svagda. Nisam ga vidio četiri godine i ne namjeravam'. 

Nick Carter Izvor: Profimedia

No, član popularne grupe nije odgovorio na bratove poruke na toj društvenoj mreži. Umjesto toga, poslao je priopćenje medijima u kojem objašnjava razloge svoh postupka. 'Nakon dubokog razmišljanja, moja sestra Angel i ja smo, nažalost, morali zatražiti sudsku zaštitu od našeg brata. Aaronovo ponašanje u posljednje vrijeme je vrlo alarmantno. U posljednje vrijeme priznao je kako ima ideju ubiti moju trudnu suprugu i naše nerođeno dijete. Nemam izbora i poduzet ću svaku moguću mjeru da zaštitim sebe i njih', napisao je Nick. 

Izvor: Story

Također, dodao je kako brata svejedno voli i da se nada kako će potražiti stručnu pomoć prije no što naudi sebi ili nekome drugome. S druge strane, Aaron tvrdi kako sve navedeno nije istina te da je iznenađen bratovim tvrdnjama. Štoviše, pjevačev brat naglašava kako je situacija upravo obrnuta te da je Nick zapravo onaj koji maltretira. Ovu tvrdnju pokušao je poduprijeti starim videom koji prikazuje kako se dvojica braće tuku. 

Nick je priopćenje poslao samo dan nakon što je Aaron otkazao ostatak nastupa na svojoj ovogodišnjoj turneji. Svojim obožavateljima na Twitteru poručio je kako mu je žao te da mora staviti zdravlje na prvo mjesto. Odmor će mu itekako dobro doći s obzirom da boluje od raznih bolesti. 

Aaron Carter Izvor: Profimedia

Podsjetimo,  Aaron Carter nedavno šokirao je javnost najnovijim priznanjem da su mu dijagnosticirani shizofrenija, bipolarni poremećaj, manična depresija i akutna anksioznost. Tijekom intervjua u emisiji 'The Doctors', Aaron je gledateljima pokazao je punu vrećicu lijekova koje mora piti zbog svog psihičkog stanja. Nakon toga, podignuo je vrećicu i obratio se svojim obožavateljima. 'Pozdrav, ovo je moja stvarnost. Nemam što skrivati', poručio je 31-godišnji pjevač.

Nick Carter Izvor: Profimedia

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader