Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

RTL-ova novinarka otkrila da je rodila bolujući od raka

Autor I.K.K.
Autor I.K.K.

Otvorila je dušu

Izvor: Youtube / Screenshot

Novinarka RTL-a, instruktorica joge, veganka i aktivistica za prava životinja Tena Šnajder prije tri tjedna postala je majka djevojčice Lote, a sad je na svom Youtube kanalu otkrila kako ju je rodila nakon što je saznala da boluje od raka, želeći tako ohrabriti sve žene koje se nađu u sličnoj situaciji. Nakon što je saznala da je drugi put trudna, 36-godišnja Tena je otkrila da boluje od Hodgkinovog limfoma. Odlučila je voditi video dnevnik o tome te je u svibnju otvorila YouTube kanal, a u tri videa opisala je što je sve proživjela, od prvih simptoma, šoka, odlaska liječniku, dijagnoza te borbe koja je uslijedila. 

Danas je objavila i četvrti video u kojem je u rukama držala svoju Lotu te otkrila kako ju je rodila prije tri tjedna u Petrovoj bolnici. No, trudnoća nije prošla bez komplikacija. 'U 35. tjednu je počelo krvarenje i završili smo na hitnom carskom rezu u Petrovoj', rekla je i dodala kako su u bolnici provele devet dana te da je carski rez prošao u redu. Unatoč tome što je rano rođena, kazala je, Lota je 'beba čudo'.

'Imala je 3200 grama i bila je kao u terminu, nikakvih komplikacija, nikakvih zdravstvenih problema nije imala. Provela je samo dva dana u inkubatoru i nakon toga tri dana još na intenzivnoj njezi', rekla je. Opisala je i svoje trenutačno zdravstveno stanje. "I dalje je to drugi stadij, dakle, nije se puno proširilo zahvaljujući steroidima. Krećem na kemoterapiju idući tjedan, imat ću četiri ciklusa...Mislim da imam dovoljno razloga da i kemoterapiju prođem bez nekih težih posljedica. Znam koje su nuspojave, pripremila sam se za to, imam puno pomoći oko sebe i mi vjerujemo u najbolje', rekla je Tena i svima se zahvalila na riječima podrške.

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader