Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Minea: 'Ja bez ljubavi ne znam i njome sam uvijek ispunjena'

Autor N.R.
Autor N.R.

Sasvim iskreno za Story.hr

Izvor: Instagram

Pjevačica i voditeljica 'In Magazina' na Novoj TV, Renata Končić Minea može se pohvaliti da joj u životu ide baš onako kako treba. Prije par dana proslavila je 42. rođendan, a za Story.hr je otkrila detalje tog posebnog dana, ljubavnog života, ali i odnosu njezine glazbene i novinarske karijere. 

'O rođendanima sam više razmišljala kad sam bila mlađa. Kao i uvijek, tog su se dana javili posebni i dragi ljudi s kojima se nisam dugo čula, što mi uvijek bude drago', započela je nasmijana Minea koja je po prvi put rođendan dočekala u redakciji Nove TV. 'Puno dobrih želja, zagrljaja i poljubaca', opisala je kako je to izgledalo i priznala da nije osoba od velikih proslava, već jedna od onih koje taj poseban dan provedu u krugu obitelji i prijatelja uz laganu večeru. 

Također, rekla nam je da je uistinu sretna u životu i da ove godine nije imala posebnu želju. 'Samo da su oko mene svi moji zdravi', bila je skromna Minea koja za sebe kaže da je ispunjena u svakom smislu. Tome svakako pridonosi i posao, na koji kaže da svaki dan ide sretna s osmijehom na licu.

'Ponosna sam što mogu reći da uistinu volim posao koji radim. Iako ju javnost poznaje kao pjevačicu koja je otpjevala 'Rano' i 'Vrapci i komarci', već nekoliko godina uživa u voditeljskoj ulozi za koju kaže da je pravi užitak, jer raznim projektima može pomoći ljudima, što joj ispunjava srce. 

'Glazba je moja velika i prva ljubav, ali kad bih morala odabrati ili jedno ili drugo, nemam odgovor', rekla nam je sretna Minea. Povratak na glazbenu scenu, iako se dogodio spontano, itekako joj godi. Ljubav prema devedesetima nikad nije skrivala, što potvrđuje i njezina uloga u projektu 'Volim 90-e' koji smatra misterijem koji nikad neće otkriti. 'Fascinira me to što na koncertima vidim različite generacije kako zajedno pjevaju stihove pjesama koje su tada bile hit', ispričala je i priznala da voli taj period života. 

Na pitanje o ljubavnom životu, odgovorila je kratko i jasno: 'Ne skrivam ništa, samo jednostavno ne volim pričati o svom privatnom životu. Samo ću reći da ja bez ljubavi ne znam i da sam uvijek ispunjena ljubavlju'.

Najčitanije

NAJNOVIJE

loader