Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Viktorija Rađa otkrila s kim bi na trenutak zamijenila supruga Dina

Autor N.R.

Što bi on rekao na to?

 Izvor: Instagram

Bivša pjevačica i natjecateljica showa 'Plesa sa zvijezdama', Viktorija Rađa i njezin 52-godišnji suprug Dino Rađa ovog su kolovoza proslavili 18. obljetnicu braka. Iako uistinu žive ljubavnu romansu, u sklopu 'Paprenih kuglica' emisije 'In Magazin', Davoru Gariću je priznala s kim bi supruga zamijenila, kad bi se našla na pustom otoku. 

Prije negoli je počela odgovarati na paprena pitanja, Viktorija je u spomenutoj emisiji otkrila što bi savjetovala mlađoj sebi: 'Budi uporna što god da radiš', te je dodala kako je upravo to za nju najveća vrlina. Jedno od pitanja koje je svakako 'iskočilo', bilo je ono vezano za glumca Brucea Willisa. Kad je izvukla pitanje bi li pokleknula da na pustom otoku završi s Bruceom Willisom kroz smijeh im je odgovorila: 'To bi mi čak muž čestitao. Bruce Willis mi je idol od kad sam bila dijete'. No, sudeći po odgovorima koji otkrivaju intimu sa suprugom, drugi muškarac joj nije ni na pameti. Naime, priznala je da nikad nije rekla da je boli glava kako bi izbjegla seksualni odnos sa suprugom.  

A jedini muškarac kojeg se prisjetila bio je onaj s kojim je imala prvi poljubac. 'Bilo je ljeto, na plaži. On je bio Nijemac, nije govorio riječ engleskog. Ja nisam govorila riječ njemačkog i bilo je okej za prvi poljubac', prepričala je Davoru. 

Podsjetimo, Viktorija i Dino često pokazuju koliko se vole, a kao kruna njihove ljubavi itekako su njihovi sinovi, 16-godišnji Roko i 11-godišnji Niko. Da je vezana za njih, ne krije, a to je potvrdila i čestitkom za godišnjicu braka, kad je napisala: 'Lijepo je biti za nekoga vezan'.

Magazin

Royals