Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Coleen Rooney supruga vodi u propast?

Na meti kritičara

  Izvor: Instagram

Coleen Rooney nedavno se ponovno našla na meti kritičara, i to zbog izjave njezinog supruga, nogometaša Wayne Rooneyja koji je priznao da nije zadovoljan plaćom koju je primao u Americi, piše portal 'Closer'. Javnost nije štedjela na negativnim komentarima, zato što njegov komentar smatraju nekorektnim i odbojnim. Naime, unatoč plaći od deset tisuća funti, odnosno skoro 84 tisuće kuna tjedno koju je dobivao od DC Uniteda, kluba u kojem je igrao prije nego li se s obitelji odlučio vratiti u Englesku.

Izvor blizak obitelji otkrio je da je Wayneova izjava ponizila njegovu 33-godišnju suprugu, koja je dva dana ranije 'uhvaćena' u odjevnoj kombinaciji koja je vrijedila oko 42 tisuće kuna. Brzo nakon, navike trošenja novca bile su glavna tema razgovora javnosti. 'Njegov novac nestaje, jer ga njegova gospođa stalno troši', komentirao je jedan od kritičara. Sve to naljutilo je Coleen koja je, kako kaže izvor, optužila supruga da bez razmišljanja komentira situaciju koja ga se od nedavno i ne tiče. Uz modne odabire, prozvali su ju zbog njezinih čestih putovanja, na kojima je kroz godine navodno potrošila nešto više od 15 milijuna kuna.

Izvor dodaje da je Coleen savjetovala suprugu da dobro razmisli prije svake izjave, jer mu u ovakvim trenucima treba pozitivan PR kroz koji će obnoviti svoj imidž. Podsjetimo, nedavno je, nakon već nekoliko puta, uhvaćen u društvu druge žene, zbog čega se naposljetku vratio u Englesku. Par je u braku 11 godina u kojem su dobili četvero djece, devetogodišnjeg Kaija, šestogodišnjeg Klaya, trogodišnjeg Kita i 17-mjesečnog Cassa s kojima obožavaju provoditi svoje slobodno vrijeme.

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image