Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Spajsica si je godinama uništavala zdravlje

Čudi se da je ostala živa

 Izvor: Story

Melanie Chisholm, poznata i kao Sporty Spice članica najpopularnijeg ženskog benda na svijetu Spice Girls, priznala je u intervjuu za časopis Women's Health kako se godinama izgladnjivala zbog pritiska slave i to ju je dovelo do depresije. Sada želi svoju desetogodišnju kćer Scarlet naučiti boljem kako ne bi krenula njezinim putem.

Sporty Spice je opisala kako je u godinama najveće slave benda jela premalo, a vježbala 'opsesivno previše', što ju je dovelo do dijagnoze depresije i poremećaja u prehrani, zbog čega je patila i njezina obitelj. Hranila se samo s voćem i povrćem i sad misli kako je imala sreće što je uopće uspjela ostati živa. To iskustvo učinilo ju je mudrijom i tu mudrost nastoji prenijeti na kćer Scarlet koja je upravo došla u godine kad postaje više svjesna svog izgleda.

 'Ja nisam dopuštala ljudima čak ni da spominju riječ dijeta u mojoj kući. Scarlet sad ima 10 godina i primijetila sam da postaje svjesnija svog izgleda, ali ono što je pozitivno iz mog lošeg iskustva jest to što sam ja postala jako svjesna tog problema i zato pazim kako razgovoram s njom u vezi izgleda, i koje riječi koristim. Taj pozitivni govor postao mi je sada navika', rekla je 45-godišnja Mel C koja je postala planetarno poznata 90-ih kad su se Spice Girls munjevito uzdigle na vrhunce slave, još prije nego su se pojavile društvene mreže.

I dok su današnje zvijezde pod još većim pritiskom zbog internet trolova koji ih zlostavljaju kritikama i vrijeđanjem na društvenim mrežama, Mel C su okidač za nesigurnost u izgled bili, kako je rekla, 'odvratni' komentari o njoj u novinama. 'Zbog toga sam počela ne paziti dovoljno na sebe, izbacivati neke grupe namirnica iz prehrane, i vježbati sve opsesivnije i opsesivnije do točke premršavosti. I to je tako išlo godinama', zaključila je Spajsica koje od 2014. u braku s Joem Marshallom.

Tagovi

Magazin

Royals