Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Karleuša prisilila desetogodišnju kćer na dijetu

Autor A.S.
Autor A.S.

'Odlično joj ide'

Izvor: Instagram

Jelena Karleuša, 41-godišnja srpska pjevačica nedavno je otkrila kako je s kolegicom Marijom Šerifović krenula na dijetu koju im je odredila ista nutricionistkinja. U pohodu na savršenu liniju krenula je sada i njezina mlađa kćer, 10-godišnja Nika. 

Nika je također počela kontrolirati prehranu, a kako je Jelena objasnila, odlično joj ide. Od svoje nutricionistkinje dobila je i poklone, dva parfema - a za mamu nije bilo ništa, našalila se Jelena. 

'Hvala našoj nutricionistkinji za divne poklone. Ovo je dobila Nika koja je disciplinirana i  idealno gubi kilograme, zdravo i u skladu sa godinama! Mama nije dobila ništa, jer nije bila dobra', napisala je Jelena.

Jelena Karleuša Izvor: Instagram

U posljednje vrijeme čini se kako godine čine svoje pa je i Jelena dobila na težini, iako se uvijek hvalila besprijekornim izgledom. Brojni mediji su je zbog toga stavili na tapetu jer je  često kandidatima spomenutog showa prigovarala da su 'nedopustivo debeli'.

Nedavno je tako sa svojom kolegicom iz spomenutog showa, 34-godišnjom Marijom Šerifović, počela odlaziti kod nutricionistice koja im pomaže u održavanju dijete. Izgleda kako je Jelena zadatak shvatila ozbiljnije nego Marija. Naime, pjevačica je objavila prepisku s njihovom zajedničkom nutricionisticom Anom Petrović, koja je objema propisala plan prehrane kojeg bi se pjevačice trebale pridržavati. Ipak, ako je suditi po porukama, Marija je već pokleknula i pojela kikiriki, a njezina prijateljica odmah je iskoristila priliku da ju izda nutricionistici.

Jelena Karleuša Izvor: Instagram

NAJNOVIJE

loader