Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŠOK ZA DUGOGODIŠNJU DJEVOJKU: 'Zaljubljen sam u hrpu muških prijatelja'

Moderna ljubav

  Izvor: Profimedia

Budi otvoren za sve mogućnosti, moto je mladog američkog glumca, 25-godišnjeg Ansela Elgorta, nama najpoznatijeg po hit filmu 'Krive su zvijezde'. Nedavno je otkrio neke prilično neobične želje u pogledu ljubavnog života. U razgovoru za The Times govorio je o svojoj dugogodišnjoj vezi s djevojkom, također glumicom, Violettom Komyshan.

Otkrio je tako kako je zainteresiran za otvorenu vezu, kao i njegova djevojka. Ipak, poručuje to ne bi bila toliko otvorena veza koliko neki misle. 'Htio bih naći puno više ljubavi. To ne mora biti seksualan odnos. To imam s njom. Mislim da smo oboje bili poprilično jasni da se možemo zaljubiti u bilo koga te da ta opcija mora biti otvorena', rekao je Ansel i objasnio zašto bi mu to u ovom trenutku života odgovaralo.

'Zaljubljen sam u hrpu muških prijatelja, ali ne želim s njima imati spolni odnos, pa zašto onda, kada govorimo o ženama, ne mogu učiniti isto? Obožavam recimo Shailene Woodley, nikad između nas nije postojalo ničeg seksualnog i to je bilo odlično', nastavio je. 'Između nas će se zasigurno roditi nekakva kemija i tu nema pomoći, ali jednostavno moraš biti discipliniran i ne biti se**nja. Mi smo tako primitivna bića', zaključio je mladi glumac.

Inače, Ansel i Shailene glumili su par u hit filmu Krive su zvijezde, a zatim brata i sestru u seriji Različita. Tijekom zajedničkog rada postali su jako dobri prijatelji i često spominju posebnu vezu koju imaju. Ansel i njegova djevojka, s druge strane, zajedno su od prvog razreda srednje škole. Jednom su nakratko i prekinuli, no nakon pet mjeseci razdvojenosti, Ansel poručuje, shvatio je kako mu nešto nedostaje. 'Da, nedostajala mi je ljubav', rekao je tada Ansel za magazin Details.

Tagovi

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image