ŠOK ZA DUGOGODIŠNJU DJEVOJKU: 'Zaljubljen sam u hrpu muških prijatelja'

Moderna ljubav

Profimedia 

Budi otvoren za sve mogućnosti, moto je mladog američkog glumca, 25-godišnjeg Ansela Elgorta, nama najpoznatijeg po hit filmu 'Krive su zvijezde'. Nedavno je otkrio neke prilično neobične želje u pogledu ljubavnog života. U razgovoru za The Times govorio je o svojoj dugogodišnjoj vezi s djevojkom, također glumicom, Violettom Komyshan.

Otkrio je tako kako je zainteresiran za otvorenu vezu, kao i njegova djevojka. Ipak, poručuje to ne bi bila toliko otvorena veza koliko neki misle. 'Htio bih naći puno više ljubavi. To ne mora biti seksualan odnos. To imam s njom. Mislim da smo oboje bili poprilično jasni da se možemo zaljubiti u bilo koga te da ta opcija mora biti otvorena', rekao je Ansel i objasnio zašto bi mu to u ovom trenutku života odgovaralo.

'Zaljubljen sam u hrpu muških prijatelja, ali ne želim s njima imati spolni odnos, pa zašto onda, kada govorimo o ženama, ne mogu učiniti isto? Obožavam recimo Shailene Woodley, nikad između nas nije postojalo ničeg seksualnog i to je bilo odlično', nastavio je. 'Između nas će se zasigurno roditi nekakva kemija i tu nema pomoći, ali jednostavno moraš biti discipliniran i ne biti se**nja. Mi smo tako primitivna bića', zaključio je mladi glumac.

Inače, Ansel i Shailene glumili su par u hit filmu Krive su zvijezde, a zatim brata i sestru u seriji Različita. Tijekom zajedničkog rada postali su jako dobri prijatelji i često spominju posebnu vezu koju imaju. Ansel i njegova djevojka, s druge strane, zajedno su od prvog razreda srednje škole. Jednom su nakratko i prekinuli, no nakon pet mjeseci razdvojenosti, Ansel poručuje, shvatio je kako mu nešto nedostaje. 'Da, nedostajala mi je ljubav', rekao je tada Ansel za magazin Details.

Reagiraj
Komentiraj